nov
12

Gisteren was er de jaarlijkse wedstrijd van KGR de Hunze... Stadje Rond. Een leuk roei evenement waarbij we een achtervolgingsrace doen door de smalle wateren rond de stad Groningen. Soms was de doorgang zo smal dat we slippend (dus met beide riemen langs de boot) er door heen moesten. Helaas hebben we niet de eerste plek kunnen bereiken, die was eer was aan een ander team, wel hebben we een mooie tijd heen gezet. Hieronder de einduitslag (van ons beginners veld).

  • BG1 - 19:04
  • Fast Four (ons team) - 19:29
  • BG2 - 22:39

We lagen dus maar 25 sec. op achter op de nummer 1 en een dikke 3 min. voor op de nummer 3. Al met al een leuke prestatie, trouwens bekijk ook de volledige uitslag op de Hunze site.

Na het roeien was er tijd voor iets lekkers... pannenkoeken. En je kon, als je je had opgegeven, genieten van een lekkere Chinese maaltijd.

Hieronder vind je de gevaren route, met daarin de snelheid en positie in kleur aangegeven (soms niet altijd even nauwkeurig helaas).


Klik op het plaatje voor een vergroting.

Helaas heb ik geen foto's van ons team (we waren blijkbaar niet 'goed' genoeg of zo), maar er zijn wel genoeg andere foto's.