dec
11

Gisteravond mocht ik weer de hooligan uithangen (voor de film 'Helden rond de velden'), maar voordat het zover was moesten we zo'n 30 a 45 min. op de tribune zitten om de wedstrijd te bekijken. De cameraploeg wou nl. eerst wat neutrale beelden filmen.

Nadat we tot op het bot verkleumd waren, mochten we los... Eerst moesten we ons voorstellen dat er een speler doorgebroken was en dat die scoorde. Een luid gejoel klonk door het stadion, GOOOOOAL! Dit werd een paar keer herhaald vanuit verschillende hoeken. Hierna werd er nog een scene opgenomen waarin er niet gescoord werd en daar baalden wij (als hooligan) ontzettend van... we moesten 'balend' kijken en ons 'uiten'. Het leukste wat we moesten doen was het maken van oerwoud- en apengeluiden. Gelukkig kregen we het hierdoor al wat warmer.

Toen begon het echte werk... we mochten met WC-rollen en pakken melk gooien, in de hekken klimmen en de spelers voor rotte vis uitmaken.


Stilte voor de storm

Het was weer een leuke film avond (niet zo leuk als de vorige keer, toen we de auto in elkaar schopten). Ik heb nu al zin om naar de première ergens begin volgend jaar te gaan. Stel je voor... ik op het grote witte doek en m'n naam in de aftiteling. Who's with me?