jan
13

Vandaag was de Gyas winterwedstrijd, ons team (genaamd Blikker) heeft hier vandaag aan meegedaan. In ons veld (HC4* / heren C4 gestuurde scullboot) waren nog 2 andere (Hunze) ploegen die meededen. Eerst moesten alle boten richting Haren varen en daar achter de Meerwegbrug gaan liggen. 1 voor 1 werd je startnummer omgeroepen, moest je onder de brug doorvaren en begon de wedstrijd. Ik was voor deze wedstrijd de slag en gaf dus het tempo aan. We begonnen vol goede moed en onze stuur zag in de verte onze voorganger al naderen... we waren bezig met een inhaalslag. En ja hoor... vlak voor de finish (parkour van 3 KM) haalde we de boot met een volle bootlengte in. Okay, het was wel een boordboot, maar we hebben toch zo'n 300 meter goed gemaakt. Ik zal jullie niet langer in spanning houden en gewoon de uitslag van onze categorie plaatsen.

  • Blikker (ons team, 1e jaars) - 12:26
  • Iedereen (3e jaars) - 12:34
  • Crios (2e jaars) - 13:22

Zoals je ziet zijn we eerste geworden en bij een overwinning hoort ook een prijs. Dus, hieronder zie je de foto's van mij en de prijs.

Hieronder zie je ook nog een foto van het hele team. Deze is voor de start gemaakt, dat kun je zien doordat we er allemaal nog zo fit uit zien.


[meer foto's volgen]

UPDATE: Bekijk de uitslagen.
UPDATE 2: Bekijk meer foto's.