maa
12

MacBook Pro

Sommige mensen hadden het misschien nooit verwacht, andere hadden misschien een stille hoop. De dag is aangebroken dat ik met een Mac ga werken. Ik heb zojuist een bestelling de deur uit gedaan voor een MacBook Pro, 2.5 GHz Intel Core 2 Duo (6MB L2-cache), glossy 17-inch full-HD scherm (1920 x 1200), 200 GB 7200-rpm, 4GB geheugen, NVIDIA GeForce 8600M GT videokaart met 512 MB GDDR3-geheugen, ingebouwde iSight-camera, Multi-Touch trackpad en nog veeeeel meer... (kijk naar de specificaties) Er is nog wel 1 klein probleempje... 'k moet zo'n 2 a 3 weken wachten tot 'ie klaar en afgeleverd is.

2 reacties

Hans Vosgezang's picture
Hans Vosgezang (niet geverifieerd)
Wilfred gaat mekkeren. Je

Wilfred gaat mekkeren. Je boft maar dat de service voor Mac gigantisch is verbeterd, want ik heb hier nog een Mac staan waar ik destijds het lieve sommetje van 23.000 gulden voor betaalde (erfenisje) en dat ze al ruim 8 jaar in de andere kamer staat, omdat ik haar niet meer aan de praat kreeg en voor reparaties alleen al 400 gulden kwijt was, zonder dat ze er ook in het eerste geval niks aandeden. Dus stel dat ze niet gerepareerd kon worden, dan was je toch vier meijer kwijt! Bummer!!

Erik Bentum's picture
Erik Bentum (niet geverifieerd)
Goede keus Willy! Apple zal

Goede keus Willy! Apple zal je voor altijd veraf houden van een gewone PC. Enjoy! want het is een waar feest om met een Mac te mogen werken.

Bye bye. Erik Bentum