maa
27

Hoera, hoera... gisteren is 'ie binnengekomen, m'n nieuwe MacBook Pro. Veel tijd om er mee te spelen had ik niet, ik moest 's avonds weer weg (Comedy Night in Simplon, Groningen), maar 'k had nog wel even tijd om het geheugen te upgraden (van 2 naar 4 GB). Ik kan nog niet veel zeggen, maar dit wel... rappo klappo dingetje, wat ook nog erg fijn en sexy werkt. Als je de klep open doet (vanuit de slaapstand) duurt het een paar seconden en hij is klaar voor gebruik. Installeren van programma's is een makkie, net als draadloze netwerken, muizen etc. Binnen een paar seconden is het ingesteld en klaar voor gebruik. Later misschien meer over hoe het gebruik bevalt, rare dingetjes etc. Stay tuned!

1 reactie

Lange Drabber's picture
Lange Drabber (niet geverifieerd)
Ik denk niet dat ik ooit nog

Ik denk niet dat ik ooit nog een Mac koop daar ik in het verleden een een gloednieuwe Mac had gekocht incluis scanner, photoshop, Quark XPress.. nog een modem en een laserprinter. Alles voor het lieve sommetje van 23000 gulden. Eerst ging de 17 inch Black Trinitron naar de galamiezen.. alleen al de verzendkosten bedroegen 4 meijer, hetgeen ik niet had, en dus het apparaat maar aan de kant zette voor beter tijden. Toen begaf de laserprinter het, zat per ongeluk een PE-papiertje tussen en het ding kon niet meer gemaakt worden.
En nadien begaf de computer het.. ik heb het allemaal nog.. maar ik vraag me eigenlijk af waarom ik de rataplan niet weggooi.. want het is nu geen drol meer waard. Voor mij dus nooit meer Mac!