sep
21

Vandaag ben ik met de mensen van de Sinnerclub (een club met over het algemeen ligfietsen van het merk Sinner) wezen fietsen, een rondje Roderwolde. Om 11.00 uur was de start bij Café het Rode Hert in Roderwolde. Er deden ong. 10 ligfietsers mee, waaronder 1 Mango. Dit was m'n eerste toertocht en gelijk een dikke, want met van en naar huis fietsen heb ik vandaag exact 100 km gefietst. Het enige waar ik last van had waren m'n knieën (die moeten nog wennen) en m'n nek/schouders. Voor dat laatste wil ik nog een keer langs de Ligfietsgararge Groningen om neksteuntje te halen, mijn ligfiets is zo laag Wink Voor de liefhebbers nog een paar statistieken, zoals ik al zei 100 km op de teller, met een gemiddelde snelheid van 18,24 km/h (het was een toertocht, geen wedstrijd), gem. cadans 74 (mag volgende keer wel wat hoger, is beter voor de knieën) en de totale fietstijd was 5 uur 28 min. Voor de mensen die visueel ingesteld zijn, hier een kaartje met de, door m'n gps, opgenomen route. Helaas stopte hij er bij Haren mee (batterij was leeg), dus heb ik het laatste stukje (in het blauw) even met de hand getekend.

UPDATE: ik heb vandaag (6 oktober 2008) van Arjan van Dam (een medeligger) een aantal foto's gekregen van de fietstocht, gelijk maar even mezelf 'in actie' bij dit bericht geplaatst.

2 reacties

Chris's picture
Chris (niet geverifieerd)
Hebben ze niet zo'n oplader

Hebben ze niet zo'n oplader voor je gps die je op je dynamo aan kan sluiten? Of zonnecellen... Wink

XL-Network's picture
XL-Network (niet geverifieerd)
Oh, hebben ze vast wel...

Oh, hebben ze vast wel... handiger is het om gewoon een setje extra batterijen mee te nemen... maar ja, lui he Wink

Voor de volgende keer zal ik even wat extra meenemen, goed? Tongue