nov
14

Ik heb de afgelopen 9 weken behoorlijk veel gefietst. Ik verwachtte dus ook dat ik zeer binnenkort een bepaalde drie-nullen-grens zou overschrijden en vanochtend was dat dan ook het geval. Ik keek op m'n fietscomputer en die is blijven steken op 1005 km. Ik zou zeggen op naar de 2000 Smile

PS. ik heb afgelopen dinsdag ook een nieuw gemiddelde snelheid record neergezet, nl. 30,03 km/h over een afstand van 11,32 km met een tijd van 22:38 min, wohooo!

3 reacties

sunrider16's picture
sunrider16 (niet geverifieerd)
gaan wij dan zamen de drie

gaan wij dan zamen de drie nullen-grens overschijden?? hahaha ik heb dan nog 114 kilometer te gaan. maar morgen moet ik even naar amsterdam-noord en weer wer terug en zondag toeren met ALF.... dus hopelijk ga ik het redden!!!

ik heb een setje Stickerset 3d Safety Reflex Blok Groen besteld vandaag verwacht het morgen binnen, ook het dakje komt mogen wer terug verwacht ik, flevobike heeft hem gemaakt en vandaag retour gestuurd, had even doen bellen.

ja ik probeer er aan te denken op en hoge trap gedoe aan te houden maar macht der gewoonte....

ik ga kijken of het droogjes is buiten, en dan even stukje rijden.

Gerrit's picture
Gerrit (niet geverifieerd)
die 1000 ben ik al voorbij

die 1000 ben ik al voorbij maar heb de fiets ook wat langer natuurlijk , misschien krijg ik de 4000 nog vol dit jaar maar denk het niet.

groeten

sunrider16's picture
sunrider16 (niet geverifieerd)
nog 100 te gaan hahahaha:P

nog 100 te gaan hahahaha:P