dec
30

Van de landelijke ligfiets vereniging hebben ze elk jaar een oliebollentocht, zo ook dit jaar. Maar aangezien ik geen Velomobiel heb kan/mag ik niet mee doen. Geen probleem, dan hou ik toch m'n eigen alternatieve oliebollentocht.

Ik heb vandaag een tochtje gemaakt van exact 28 km. En daarmee komt de eindstand voor dit jaar op 1469 km (in ongeveer 3,5 maanden, gerekend vanaf 10 september 2008). Ik probeerde nog om de 1500 te passeren, maar dat is niet gelukt (scheelt maar 31 km). Aan onderstaand filmpje kun je zien dat het behoorlijk koud was (zo'n 5 graden onder het vriespunt). Normaliter heb ik m'n helm op, maar ik had eerder deze week ook al geligfietst en da's me toch te koud, vandaar... een dikke muts!

Voor de oplettende kijkers... ik heb gisteren een paar overschoenen gekocht van het merk PRO BikeGear, de New Classic SE, deze houden m'n tenen iets langer warm. Normaal waren ze na ongeveer 15 min. al koud, nu duurde dat zeker 30 min. Alleen nog even een keer thermozooltje scoren en de kou moet dan op z'n minst een uur te weren zijn.

Zoals gebruikelijk heb ik hier de route die ik vandaag gereden heb (een soort van vierkantachtig iets) in een kaartje gezet.

Aangezien dit het laatste blogbericht is voor 2008, wou ik al mijn lezers alvast een fijn 2009 toewensen. En voor mezelf, natuurlijk veel relaxte ligfietskilometers.

4 reacties

marcel beekmans (sunrider16)'s picture
marcel beekmans (sunrider16) (niet geverifieerd)
leuk

leuk filmjeeeeeeeeeeeeeeeeee:D topy hoor!!!!!!!! als ik je filmje owww dan mis ik grunnnnnnnnnnnnnn hahahaha

marcel beekmans (sunrider16)'s picture
marcel beekmans (sunrider16) (niet geverifieerd)
heyhey toen ik het videotje

heyhey toen ik het videotje aanelkaar aan het plakken was, bedagt ik me dat ook ineens:P had niet verwacht dat ze daar aan het schaatsen waren, dus was eigenlijk soort van verbaast:P ik ga zo even een kennis op halen van schipholletje en daarna weekendje naar oosterhout dus gen kilometer's dit weeekend!

be save

Mick's picture
Mick (niet geverifieerd)
Ik neem het je niet kwalijk

Ik neem het je niet kwalijk want nog niet zo lang ligfietser natuurlijk. Maar wat je gemaakt hebt op de muziek van Abba is 'n prachtige alternatieve APPELVLAPPENTOCHT.
De Oliebollentocht is namelijk uitsluitend voor velomobielen!
Daar helpt dus geen lieve moedertje aan net zo min als het -demonstratief- consumeren van zo'n ronde poedersuikerbol...
Maar het is wel uitermate stabiel en scherp gefilmpt weer allemaal!
Voorspoedig 20009!

3 januari 2009 18:49

XL-Network's picture
XL-Network (niet geverifieerd)
Ik kwam er later ook achter

Ik kwam er later ook achter dat er een appelflappentocht was, maar ja... wat doe je er aan.

Trouwens, eigenlijk was m'n tochtje een krentenbollentocht, aangezien ze geen warme oliebollen hadden is het een krentenbol geworden.