dec
20

Vanochtend ben ik rond 10.00 uur van huis vertrokken om te gaan roeien. Wat een betere opwarming is er dan heen te ligfietsen. En omdat ik al een tijdje een filmpje van mezelf, al ligfietsend, heb ik m'n nieuwe fotocamera gepakt en er op los gefilmt (in High Definition 720p uiteraard). Zie hieronder het resultaat!

Ligfiets ritje naar De Hunze (Groningen)

4 reacties

Mick's picture
Mick (niet geverifieerd)
Heel goede uitgebreide video

Heel goede uitgebreide video waarvan ik me af en toe afvraag hoe je de camara zo stil hebt kunnen fixeren om bijvoorbeeld onder het rijden de hele fiets in beeld te krijgen?
Alleen omdat ik de ingebouwde luidspreker vd desktop gebruikte op 'n laat uur mag er wel 'n 'parental advisory' bijgezet worden: "Bevat opzwepende muziek, houd rekening met de buren".Hoewel die van mij het Kerstfeest niet vieren.

XL-Network's picture
XL-Network (niet geverifieerd)
Ik probeer gewoon m'n camera

Ik probeer gewoon m'n camera zo stil mogelijk te houden, gelukkig is m'n camera behoorlijk groothoek (28 mm) en daardoor is alles stabieler, krijg ik meer in beeld en lijkt alles nog flitsender.

Sorry voor de knallende muziek, maar aan de andere kant. Jij hebt je speakers hard aan staan op het late uur Wink

Hans's picture
Hans (niet geverifieerd)
Zoooo, prachtig filmpje!

Zoooo, prachtig filmpje! Gras,gras en nog eens gras! hahaha Duidelijk anders als bij mij in de buurt!! (Randstad Beverwijk)

FrozenImage's picture
FrozenImage (niet geverifieerd)
ziet er goed uit. Lekker

ziet er goed uit. Lekker stabiel en ontspannend. Je beleeft zeker veel plezier aan de fiets!!