dec
29

Een dikke week geleden had ik een m'n eerste ligfietsfilmpje gemaakt en ik heb gelijk maar even in de 'ligfietscommunity' gevraagd wat ze er van vonden, en dit waren de reacties.

Ook had ik een paar dagen nadat ik dit bericht in Google Groups (lees: de "ligfietslijst") geplaatst had een mailtje gekregen van Nazca, de fabrikant van mijn ligfiets. Ze vonden m'n filmpje zo goed dat ze hem op hun nieuwe website willen plaatsen. Nu duurt het nog een paar weken voordat hun nieuwe site klaar is, maar ik wou toch alvast even aandacht schenken aan onderstaand mailtje.

Hallo Wilfred,

Ik zag zojuist je filmpje langskomen, erg leuk. Je hebt er het tempo goed in, het gemak waarmee je daarnaast alles ook nog filmt vind ik verbazingwekkend. Omdat ik denk dat dit voor veel mensen leuk is om te zien zou ik graag een link op onze website plaatsen, kun je daarmee instemmen?

Blij te lezen dat de fiets goed bevalt!

Bij voorbaat dank voor je reactie,

Met vriendelijke groet,

Nazca Ligfietsen

UPDATE (8-1-2009): ze hebben, in afwachting van hun nieuwe site, alvast een nieuwsbericht aangemaakt met een linkje naar oa. mijn filmpje (zie: Fuegofilmpje 2).

2 reacties

marcel beekmans (sunrider16)'s picture
marcel beekmans (sunrider16) (niet geverifieerd)
leuk joh!!!!!!!!! is idd een

leuk joh!!!!!!!!! is idd een keigoed filmpje !!!

Emiel's picture
Emiel (niet geverifieerd)
Hey Willy,coole reacties!!

Hey Willy,

coole reacties!! Maar filmpie ziet er ook gelikt uit.

Emiel