jan
25

Ik heb al een tijdje mijn GPS ontvanger en ik gebruik hem tot nu toe alleen voor m'n fietstochtjes. Maar je kan er ook veel meer mee doen, zoals bv. Geocaching.

Vandaag ben ik dan ook met de vriendin van m'n broertje (m'n broertje kon zelf niet mee) naar het Pagedal in Stadskanaal geweest (daar zaten zo'n 8 caches). De eerste 2 konden we niet vinden (het begon dus niet zo leuk), maar vanaf nummer 3 ging het al sneller. Soms waren ze heel erg leuk verstopt. Bv. een magnetische aan de binnenkant van een prullenbak, of met een klemmetje onder een brug of vlonder of zelfs onder het dak van een gebouw. Uiteindelijk zijn we aan het einde van de wandeltocht toch nog even teruggegaan naar de eerste (de we eerst niet konden vinden) en hebben deze alsnog gevonden. Eindscore 7 van de 8 gevonden (die 8e hadden we, als we zin hadden ook nog kunnen vinden, maar we waren al zo'n 2 uur onderweg).

Hieronder een fotoverslag en een kaartje met de gelopen route. Af en toe zie je (op de kaart) wat streepjes die van het 'normale' pad afwijken, daar liggen de caches.