jan
31

Gisteravond heb ik via Stapmaatjes.nl een introductieavond klimmen georaniseerd in Bjoeks (Kardinge, Groningen). In totaal waren we met z'n 9'en (2 meer dan verwacht, maar dat was geen probleem). Na een kort uitleg van onze 'instructeur' konden we van start.

In het begin was het (ook voor mij) weer even wennen, maar al snel zat ik boven tot aan het plafond. De laatste keer dat ik geklommen heb is al weer een paar jaar geleden, en dat was buiten in de vrije natuur van Zuid-Frankrijk en de Belgische Ardennen (minstens net zo leuk, misschien wel leuker, dan binnen) .

Uiteindelijk was het een geslaagde avond en iedereen (zelfs de mensen met hoogtevrees) heeft de plafond bereikt. Hieronder een foto- en videoverslag van de avond.

2 reacties

Anonymous's picture
Anonymous (niet geverifieerd)
Hoi Wilfred! Leuk filmpje

Hoi Wilfred!

Leuk filmpje zeg! Vooral die versnelde stukjes zijn erg grappig! Haha.Lijken wel een stel mieren of apen. Leuk ook zo'n muziekje eronder.

Moet je voorleggen aan Bjoeks als promofilmpje, misschien word je dan wel beroemd!

Groetjes van Saskia

XL-Network's picture
XL-Network (niet geverifieerd)
Tja... dit filmpje zou niet

Tja... dit filmpje zou niet goed genoeg zijn als promotiefilmpje. Dan zou ik echt met een (goede) camera aan de slag moeten gaan (als ik daar tijd/zin voor zou hebben). Maar dit filmpje is leuk geworden.

PS. ik ben toch al beroemd Smile