feb
19

Afgelopen weekend was ik naar Zwolle gegaan voor de Plat Zwolsch 10e Nieuwjaarstocht. Op de terugweg ben ik m'n fietshandschoenen verloren (op het centraal station). Da's niet zo mooi, dus heb ik vanavond nieuwe gekocht.

De handschoenen waren van hetzelfde merk als waar ik m'n overschoenen van heb, nl PRO BikeGear Winter Gloves Ultimate. Ik heb deze keer gekozen voor de kleur rood (met zwart), aangezien m'n helm ook rood/zilver/zwart is. Ik vind rood en groen (de kleur van m'n ligfiets) wel mooi bij elkaar passen. Ze zijn winddicht, hebben een (soort van) leren binnenkant en er zit een reflecterend streepje op, en de prijs... 25,95 euro. 'k Moet ze dus niet al te vaak verliezen, want dan blijft het een dure hobby, 'k zal hier dus extra zuinig op zijn.

Ook ben ik nog even naar de aangrenzende hardloopwinkel geweest. Ik had nog een bon van 28,18 euro liggen (omdat ik bij die winkel wel eens eerder iets gekocht had). Ik heb daar ook nog een mooi en opvallend hardloopshirt van Brooks gekocht (dat ik oa. ook voor het ligfietsen ga gebruiken). Het jasje heeft verschillende reflectie vlakjes, ook op de ellebogen. Dit is weer goed zichtbaar voor verkeer dat van achteren komt. Achterop zitten van die vakjes waar je een flesje drinken in kan doen of zo, alleen heb ik daar tijdens het ligfietsen niet zoveel aan. 'k Was eigenlijk ook op zoek naar een jasje met vakjes aan de voorkant (op de buik), maar die waren zo 1-2-3 niet te vinden (dit shirt was ook mooi en opvallend). Normaal koste het shirt 69,95 euro, maar er zat 40% korting op, waardoor 'ie nog maar 41,97 euro koste. Haal daar de 28,18 euro (van de bon) vanaf en je houdt 13,79 euro over... koopie toch?


Voorkant


Achterkant

Onderhoud / kosten: 
PRO BikeGear Winter Gloves Ultimate
Onderhoud / kosten: 
Hardloopshirt