maa
4

Gisteravond, na m'n werk, moest ik nog even naar het winkelcentrum in Paddepoel (kijken voor een nieuwe, betere, luidere bel/toeter). Dus ik steek nog net door oranje de kruising (bij het postkantoor) over en buig af naar links. Zie ik ineens dat de auto, wiens baan ik kruis, op begint te trekken.... en als dat zo doorgaat, dan zit ik er onder. Hallo, je ziet toch wel dat ik hier fiets??? Ik wijk uit, geef een zwaai (en dacht: domme doos) vervolg m'n weg over de hoofdrijbaan ('t fietspad had ik niet gehaald, tenzij ik een doodwens had). Uiteindelijk ben ik (levend) bij de winkel gekomen, maar daar hadden ze niet het soort 'toeter' wat ik graag wou hebben (dus geen Bob de Bouwer of K3 toeter, maar een normale).

Nou, dan denk je dat je de ellende wel weer gehad heb, maar ik moest ook nog terug. En ook daar ging het mis, want toen ik over de Pleiadenlaan terug reed kwam er een mevrouw met haar auto een woonwijk uitrijden, hup, zo midden op het fietspad (zonder te kijken). Ik dus afremmen, weer boos zijn, en er om heen. Als ik een brom-/snorfietser was geweest die bv. 40 km/h gereden had (ja, ik weet het ze mogen maar 30 km/h, maar vertel dat de jeugd van tegenwoordig), dan had 'ie er vol op gezeten (die dingen remmen nl. iets minder goed dan m'n ligfiets, dacht ik zo).

Al met al Domme Dozen zijn er genoeg en ik heb er gisteravond blijkbaar 2 ontmoet. Hopen dat het bij deze twee blijft, maar aan de titel van dit bericht te zien, zouden er nog meer kunnen volgen ('k heb d'r nu al zin in).

PS. het idee voor de Domme Dozen is 'geleend' van knurft.net.

4 reacties

Knurft's picture
Knurft (niet geverifieerd)
Joepie! een idee van mij op

Joepie! een idee van mij op je website...
Groet,

Knurft Smile

Mick's picture
Mick (niet geverifieerd)
Ja, 't is alleen wel zo dat

Ja, 't is alleen wel zo dat 't woord 'doos' betrekking heeft op 'n specifiek deel van de vrouw: of dat nu helemaal fair is...
Zo is met psychologisch onderzoek aangetoond dat vrouwen evenwichtiger blijven reageren bij 't zien van 'n knappe man dan mannen bij 't zien van 'n knappe vrouw.
Dus van de zomer wil ik nog wel n's zien wie zich 't best gedraagt in 't verkeer...

XL-Network's picture
XL-Network (niet geverifieerd)
@Mick: ja... maar Stomme Koe

@Mick: ja... maar Stomme Koe was al bezet (zie de site van Knurft). Trouwens, het hoeft niet perse op vrouwen te slaan, mannen kunnen zich ook als een Domme Doos gedragen. Mocht je een betere, goed allittererende, dubbelzinnige term hebben, dan hou ik me aanbevolen.

Mick's picture
Mick (niet geverifieerd)
Oliedombo's? Blinde vinken/

Oliedombo's? Blinde vinken/ Dove kwartels?
Of misschien schiet me onderweg nog wel iets te binnen.Ik word dar vaak 'creatief' van !