apr
1

Gisteren ben ik, zoals wel vaker, met m'n ligfiets naar het werk gegaan. 't Was heerlijk weer en dat maakt het toch wat leuker (hoera voor de lente). Ook heb, de door mij onlangs aangeschafte Gorillapod uitgetest. 'k Had m'n camera op m'n stuurstang bevestigd en een stukje video geschoten (binnenkort het filmpje hiervan op m'n blog).

Maar om terug te komen op de titel van dit bericht. Toen het tijd was om weer naar huis te gaan, kwam ik beneden in de hal (waar ik m'n ligfiets stal) en kwam al snel tot de conclusie dat de terugrit naar huis iets minder comfortabel is dan de heenrit. Iemand had nl. m'n matje gejat, verdorie!!! Nu moest ik op een harde zitschaal naar huis fietsen en geloof me da's niet fijn, de plekken van de 'popnagels' heb ik nog in m'n rug staan (zie foto van de ligfiets zonder matje). 'k Heb nog geen tijd gehad om bij ons op het werk er werk van te maken, maar dat ga ik vandaag uiteraard wel doen. 'k Ga eerst langs m'n teamleider om het geval voor te leggen en met hem doornemen wat in deze het beste is. Een poster ophangen of de overige bedrijven informeren? Mensen moeten eens leren om van andermans spullen af te blijven. Daar kan ik wel zo pissig om worden!

Ik ben dus behoorlijk gepikeerd en zal dus een nieuw matje moeten aanschaffen. Iemand tips hoe ik dit in de toekomst kan voorkomen? 'k Haal nu alles wat los en vast zit er zo'n beetje al van af. Kilometerteller en tasjes zijn niet zo groot, dan kan allemaal bij elkaar in, maar zo'n matje is niet iets wat je zo even onder je bureau schuift of mee over straat loopt.

7 reacties

Anonymous's picture
Anonymous (niet geverifieerd)
1 april!

1 april!

XL-Network's picture
XL-Network (niet geverifieerd)
Ja... dat zou ik willen ja,

Ja... dat zou ik willen ja, maar helaas.

Anonymous's picture
Anonymous (niet geverifieerd)
hmmmz ok dan idd gewoon

hmmmz ok dan idd gewoon vervelend!

Anonymous's picture
Anonymous (niet geverifieerd)
ik heb opeens een nieuwe

ik heb opeens een nieuwe deurmat

Mick's picture
Mick (niet geverifieerd)
Ik hoop dat 'anoniem' je

Ik hoop dat 'anoniem' je plaaggeest is en tenminste morgen 't ding teruggeeft...
Zelf ben ik in de gelukkige omstandigheid dat we op 't werk 'n afgesloten fietsruimte hebben waar alleen tweewielgebruikers (+ mijn FAW af en toe) 'n sleutel van hebben.

FrozenImage's picture
FrozenImage (niet geverifieerd)
Waarom heb ik ook het idee

Waarom heb ik ook het idee dat het een 1 april grap is en iemand je morgen het matje weer terug geeft....

Ik hoop het in elk geval wel, anders is het een aardig k*t.

Theo Mol's picture
Theo Mol (niet geverifieerd)
Dikke pech als hij gejat is

Dikke pech als hij gejat is en mocht je hem morgen terugkrijgen dan is het nog niet honderd procent leuk.
Je matje kun je vastmaken met een paar tyraps, daarvoor moet je wel gaatjes maken in de rand van je stoeltje en/of matje.