apr
2

Goed nieuws! Zo melde ik gisteren nog dat m'n matje gejat was, is 'ie vandaag weer terecht!

Ik had gisteren in de ligfiets lijst ook al een berichtje geplaatst en daar waren een aantal mensen bij die hun 'medeleven' betuigen en tips gaven over het vastzetten van m'n matje. Variërend van het vastlijmen tot het vastzetten met tie-wraps, staalkabels of een stuk touw.

Ook op m'n werk had ik het verhaal verteld, oa. tijdens de lunch. M'n collega's waren stuk voor stuk (op een enkeling na) 'betrokken' en ze vonden het heel naar (ook onze algemeen directeur). 'k Had nog een bericht op ons intranet geplaatst met de vraag of iemand iets gezien had, maar helaas meldde zich niemand met een bruikbare tip.

Ook m'n middelste broertje had ik gistermiddag nog in de chat en hij vroeg zich ook af of het niet een nare grap van een collega (of zo) was, helaas was het geen grap.

's Avonds ging ik met m'n cursisten (van de wherry-1 cursus roeien) een hapje eten in het Hollands eetcafé Roezemoes (Groningen). Daar werd ik nog gebeld door m'n moeder en m'n jongste broertje en ook hij had (via de middelste) gehoord wat er gebeurd was.

En nu de grote vraag... wat was er aan de hand. Nou, daar kan ik heel kort over zijn. Jullie zijn er allemaal ingetrapt. Het was namelijk een 1 april grap van mij. Veel mensen, waaronder m'n collega's, m'n moeder en broertjes en veel ligfiets-lijst-lezers zijn er met ogen open ingetrapt. Sommige reageerden met: haha 1 april, grapje zeker. Maar toen ik zei dat het geen grap was, veranderde hun toon in: oh, sorry man. Maar wie lacht er nu het laatst? Normaal ben ik niet zo goed in het uitvoeren van een 1 april grap ('k verraad mezelf nogal snel en de grappen zijn te doorzichtig), maar deze vond ik wel geslaagd. Bedankt iedereen voor het in stand houden van het gerucht Wink

PS. excuses voor de mensen die de grap niet konden waarderen. Nu alleen hopen dat m'n collega's uit wraak niet m'n matje ECHT weghalen Wink

4 reacties

Sake's picture
Sake (niet geverifieerd)
Ik ben er ook ingetrapt.Ik

Ik ben er ook ingetrapt.
Ik verbaasde me gisteren aan het eind van de dag nog dat ik geen geintje langs had zien komen...

De leukste 1 aprilgrappen vind ik die, waarin om actie wordt gevraagd. Ik heb in dit geval slechts gelezen en meegeleefd.

Anonymous's picture
Anonymous (niet geverifieerd)
:S

:S

GelePassie's picture
GelePassie (niet geverifieerd)
Ik ben er ook ingetrapt...

Ik ben er ook ingetrapt... Leefde helemaal met je mee!

Ik vind ook de grappen waarin om actie wordt gevraagd het leukst, zoals bijvoorbeeld op mijn werk gisteren (zelf niet ingetrapt): we hadden nieuwe toiletten gekregen, de verbouwing was klaar. De secretaresses vonden het leuk om de opening te vieren en nodigden ons uit om met een schoteltje en gebaksvorkje naar de toiletten te komen. Diverse collega's kwamen daar aan met vorkje en schoteltje, maar er was natuurlijk geen taart. En daar sta je dan met je vorkje en schoteltje: geslaagde 1 april grap Laughing out loud

Mick's picture
Mick (niet geverifieerd)
Wel doortrapt om een grap te

Wel doortrapt om een grap te maken vh feit dat er 'n grap met je zou zijn uitgehaald...
Zou je 'n luchtbed kunnen plakken met fietsplakkers en polymerenkit (is geen grap maar voorbereiding Paastreffen)? Ben benieuwd en hoop dat 'n ander 'n luchtbedpomp mee heeft (zal toch wel?).