mei
7

Afgelopen zondag heb ik voor het eerst gejureerd (lees: ik was rechter, zoals dat heet). We hadden nl. een uitwedstrijd van onze theatersportgroep Ulteam en wel tegen de Impromaniacs uit Krimpen a/d IJssel. We waren met 5 spelers waarvan 1 iemand moest rechteren. Aangezien de rest het OF al een keer gedaan had OF niet wou, heb ik mezelf maar opgeofferd. 'k Wou het altijd al een keer uitproberen en een uitwedstrijd is een mooie gelegenheid (geen bekenden Wink.

Als rechter moet je je deskundig oordeel geven over de gespeelde scene en daar punten aan toekennen. En mocht het publiek het niet eens zijn met de door jou gegeven punten (of commentaar) dan krijg je een natte spons in het gezicht (hoort er allemaal bij). Tot 2x toe bukte ik precies op het moment dat een spons mijn kant op werd gegooid, maar de 3e keer kreeg ik een super-natte spons recht in m'n smoel... heerlijk verfrissend!


Bekijk album

1 reactie

Mick's picture
Mick (niet geverifieerd)
hmm, Bij mij op 't werk

hmm, Bij mij op 't werk arbeidt 'n dame die 'n elastiekje in het oog kreeg en daar behoorlijk last van had.
n.a.v. Dit voorval verzon ik voor de toehoorder het verhaal dat president Obama nu 'n anti-elastiekjes schild in de ruimte zou gaan lanceren.