jul
6

's Avonds ben ik naar de lezingen geweest. Dit keer sprak Pat Franz van TerraCycle over kettingrolletjes en alle technische in's en out's. Toen was Ian Walker aan de beurt met een verhaal over hoe fietsers op de weg gezien worden. Ik vond dit een zeer leuke en boeiende presentatie. En als laatste kwam onze Kees van Malssen een verhaal vertellen over het menselijk lichaam, training en dat soort dingen. Ook zeer interessant, omdat het liet zien hoe je fysiek en mentaal met bv. een wedstrijd om kon gaan.

Na de lezing was het, net als gisteren, tijd voor de prijsuitreiking van de vandaag gereden wedstrijden. Helaas was ik niet in de prijzen gevallen... nou ja, 'k had ook niet anders verwacht hoor. Ik was allang blij dat ik mooi in de middenmoot eindigde, ik ben heel tevreden met de door mij gedane prestaties. Geeft nu gewoon een mooi te verbeteren doel voor volgende keer.

's Avonds heb ik m'n blikje met knakworstjes tevoorschijn getoverd en Peter heeft deze in zijn kook-ding opgewarmd. Samen met de resterende appelmoes heeft dat prima gesmaakt. Halverwege het verorberen kwam Jos er nog even bij zitten en we hebben zo'n half uur stoere verhalen verteld over wie nu het grootste ongeluk met een auto had gehad (als bestuurder van zo'n ding wel te verstaan). Ik denk dat ze niet over mijn '4 ongelukken in 1 jaar tijd' heen kunnen.

3 reacties

Pjotr320's picture
Pjotr320 (niet geverifieerd)
cv wk 2009

Leuk verhaal Smile

XL-Network's picture
XL-Network
Thanx...

Ik was er wel een tijdje mee bezig (ik schat meer dan 3 uur) om het allemaal te schrijven. De video's komen er ook nog aan (voor op in het weekend iig.). Dus blijf hangen Wink

jeanette's picture
jeanette (niet geverifieerd)
respect

Zo, jij hebt je best gedaan, je kunt wel een boek gaan schrijven. Wink Ben benieuwd naar de filmpjes. Als ze op je site staan zal ik niet vergeten te kijken Tongue