sep
5

Vanochtend vroeg om 8:00 uur vertrokken naar m'n werk om daar samen met een aantal andere collega's richting Walibi World te gaan voor ons bedrijfsuitje. De dag ervoor hebben we nog zitten dubben of we wel of niet heen moesten gaan (vanwege de regen), maar de keuze om wel heen te gaan heeft goed uitgepakt. Afgezien van een paar kleine buien is het de hele dag mooi en droog weer geweest.

In totaal waren we met z'n 9-en (ik en 8 collega's) maar we zouden eigenlijk met z'n 10-en zijn, ware het niet dat 1 collega zich afgemeld had (jammer voor hem). In het park kwamen we ook nog de Google Street View trike tegen, die was 3D foto's aan het maken. Da's leuk want dan staan wij er ook op (als het goed is). De site van Google maar goed in de gaten houden de komende weken/maanden. De vele attracties waren erg leuk, van supersnel en spannend tot zo af en toe relaxen in de wildwaterbaan. 's Middag's hebben we nog een burgermenu met frietjes en frisdrank genuttigd en zijn daarna ik het meest kotsopwekkend apparaat gegaan wat ze in het park hadden staan... Excalibur. Nadat we ook dat overleefd hadden zijn we nog een paar attracties in geweest en van sommige heb ik ook nog filmpjes gemaakt (zie hieronder) net als een boel foto's (zie ook hieronder).

Anyway, het was een leuke dag en zo tegen 18:45 uur was ik weer thuis. 'k Heb wel een beetje hoofdpijn van al het heen en weer geschud van de attracties, maar niets wat een paracetamolletje niet kan verhelpen.

UPDATE (11-03-2010): Zojuist zijn er een heleboel nieuwe Google Street View foto's online gekomen, waaronder die van ons.