sep
26

Vanaf vandaag is er een nieuwe pagina op m'n website, namelijk 'Onderhoud / kosten'. Op deze pagina is te zien wat er allemaal voor kosten gemaakt zijn voor mijn fietsen en wat er aan onderhoud zoal gedaan is en met welke kilometerstand. In het overzicht moeten nog wel een aantal dingen opgenomen worden, zoals: welke (lig)fiets het voor was, waar ik het onderdeel gekocht heb en er missen volgens mij hier en daar ook nog wat kostenposten / onderhoudsbeurten. Het is in ieder geval een paar uur tijd gaan kosten, maar nu heb ik een mooi overzicht, en zo kun je ook eens zien wat je allemaal kwijt bent. Ik zal de laatste lootjes (de missende gegevens ed.) binnenkort nog eens aanvullen.

Vanmiddag heb ik nog een aantal dingen gekocht die gelijk mooi in het lijstje konden. Ik was namelijk op zoek naar een paar winterschoenen met SPD alleen ben ik niet geslaagd. Het aantal verschillende schoenen wat ze in de fietsenwinkel hadden was op iets meer dan 1 hand te tellen. Wel ben ik thuisgekomen met 2 setjes remblokken, een handig sleutelsetje (voor onderweg) en een mini-pompje.

Onderhoud / kosten: 
Shimano BR-M965 M07S (2 stuks)
Onderhoud / kosten: 
Topeak Peak DX II, Silver
Onderhoud / kosten: 
BBB MaxiFold M

2 reacties

Anoniempje's picture
Anoniempje (niet geverifieerd)
km-stand

18-08-2009 Ligfiets schoongemaakt 5061 km
27-09-2009 Algehele controle 4260 km

Hoe kun je nou in km's teruggaan?

XL-Network's picture
XL-Network
Goed gespot...

Ahhh, foutje van de zaak. Ik had die kostenpost vandaag nog even toegevoegd en was vergeten om de juiste datum er bij te vermelden. 't Is nu weer helemaal koek en ei... thanks.