nov
5

Twee weken geleden was het niet gelukt, maar nu dan toch wel... mijn eerste FTF (First To Find). Gisteravond om even over 11 uur 's avonds kreeg ik een mailtje dat er in de Ommelanden (da's vlak bij m'n werk) een nieuwe cache geplaatst was, namelijk De Ommelanden (GC20368).

Vanochtend ben ik dus extra op tijd van huis vertrokken om toch als eerste te zijn. Meestal is het niet zo druk op de weg, maar aangezien ik nu vroeger was en het nat was (nou ja, sputterde, want hetregentbijnanooit.nl) duurde het allemaal wat langer. De dag was al een tijdje begonnen en het was al een uur licht... zou ik nog als eerste aankomen. Eenmaal op plek van bestemming heb ik de auto aan de andere kant van de flat geparkeerd en ben ik begonnen met zoeken. Ze hadden (zo meen ik mij te herinneren) eerder die weg al het gras/riet gemaaid, waardoor m'n schoenen en broekspijpen nat werden. Na een aantal minuten zoeken in het gras en aan de waterkant wou ik het al bijna opgeven totdat ik eens goed in de bosjes keek... ja hoor, daar zag ik een zwarte vuilniszak liggen... erg verdacht allemaal. De cache gepakt en even verderop gestaan om te loggen. Toen ik bezig was om de boel open te maken, zag ik dat er iemand anders over het pad liep. Nee toch, een mede cacher??? (want niemand anders zou daar lopen dan bv. om de hond uit te laten). Maar het was geen concurrent, maar de eigenaar van de cache. Hij keek toevallig uit het raam en zag dat ik bezig was. Hij liep op me af en zei: "gefeliciteerd... je bent de eerste". Na het openen van de doos bleek dat de logrol nog maagdelijk wit was. Het is me gelukt, mijn eerste FTF!

Mijn eerste FTF

Nadat het logboek getekend was heb ik de pluche Super de Boer sleutelhanger-koe gepakt en deze in de cache gedeponeerd, daar heb ik Travel the EU (TB1FF9D) d'r weer uitgehaald. Deze is al meer als een jaar onderweg en heeft meer dan 5000 km afgelegd. Daar komt as. weekend weer een aantal kilometers bij want ik ga 'm waarschijnlijk in de buurt van Putten deponeren (daar kom ik vlak langs). As. weekend ga ik 3 multi-caches (en een bonus-cache) in Wageningen doen samen met een kennis. Ja ja... 't geocachen neemt weer een flinke vaart.

Blogberichten: 
Geen FTF, maar STF

2 reacties

Wammus's picture
Wammus (niet geverifieerd)
Gefeliciteerd!

Zie je wel, het moest er toch een keer van komen! Je realiseert je hopelijk wel dat je nu officieel verslaafd bent aan het spelletje? Wink

XL-Network's picture
XL-Network
I'm hooked...

Verslaafd is een groot woord, maar het is iig. wel erg leuk. 'k Heb vandaag ook nog iemand enthousiast gemaakt voor 't cachen.