feb
22

Vanmiddag tijdens mijn bezoekje aan m'n familie in Stadskanaal de VholdR windshieldmount op de 'bobbel' achter het hoofd gemonteerd om wat leuke beelden op te nemen met mijn afgelopen week aangeschafte VholdR ContourHD 1080p... en dit is het resultaat geworden. Het is nog niet helemaal stabiel, maar dat moet wel lukken door de stand van de 'arm' van de mount te veranderen denk ik. En het misschien op een andere plek te monteren (eentje die meer rigide is dan deze plek).

4 reacties

marcel beekmans's picture
marcel beekmans (niet geverifieerd)
bochtjes

beste Wilfred,

toen je die viaduct afreed en aan de afdaling begon... kon het niet goed zien of dat je het deed, maar is slim om als je zo'n lange bocht in het verschiet heb die aan de buitenkant aan te snijden... zodat je aan de "binnenkant" terecht komt, en dus ruimte overhoud om te corrigeren mocht dat nodig wezen... kon wezen dat je dat deed hoor, maar is gewoon ff een tip:P maar veders leuk filmpje!!!

groet marcel

XL-Network's picture
XL-Network
Bochtenwerk

Buitenbocht, binnenbocht, buitenbocht... ik snap het allemaal wel (en doe het ook hoor). En ja, het klopt dat ik de eerste bocht gelijk na de brug 'kort' nam, maar ik ging toen nog niet zo snel.

Bulten sneeuw vind ik veel gevaarlijker. Terugweg (gisteravond) reed ik zo'n 30 km/h en ging toen over een bultje sneeuw heen (iets groter dan in het filmpje). M'n achterwiel slipte goed weg waardoor de fiets behoorlijke heen en weer slingerde. Dat kan ook verkeerd aflopen (iig. niet remmen, maar tegensturen).

Wouter's picture
Wouter (niet geverifieerd)
contourHD + windshield mount

Blijft mooi spul die contourHD. Gezien de vele instelmogelijkheden van de windshieldmount zou je inderdaad beter resultaat kunnen behalen.

Probeer ook de camera eens laag bij de grond te monteren, dit geeft altijd een mooi gevoel van "snelheid"

BTW jammer dat Youtube nog geen 1080p ondersteund?

XL-Network's picture
XL-Network
YouTube

YouTube ondersteund al een tijdje 1080p maar ik heb het zo nog niet geüpload. En ik zal de volgende keer eens kijken naar een andere plek.