maa
27

Vandaag zou het artikel over mij en mijn velomobiel in het Dagblad van het Noorden geplaatst worden. En aangezien ik geen abonnee ben moet ik er maar eentje in de losse verkoop halen. Voor voordat het zover was moest ik eerst mijn 2 Wherry-1 cursisten instructie geven. Bij binnenkomst van de roeiclub ben ik als eerste naar de grote tafel gelopen, want daar ligt meestal de krant. Hmmm, niets... zal vast nog in de bus liggen. Nou ja, daar kijken we straks wel even naar. Het is inmiddels al hun 6e les en het gaat steeds beter (kan ook niet anders met zo'n goeie instructeur Wink). Bij terugkomst lag de krant er wel, dus snel gebladerd naar de fietskatern en ja hoor... daar stond ik dan. Een supergrootte foto van bijna een halve pagina. De tekst had ik al eerder gelezen, die was lekker neutraal en vooral niet gericht op (on)veiligheid en snelheid, maar op gemak en comfort.

Dagblad van het Noorden - Fietsen waarmee je gezien wilt worden (27-03-2010)

Nadat ik vol trots de pagina aan mijn ploeggenoten heb laten zien zijn we zelf ook het water op gegaan. Voor het eerst in een wat smallere boot (een boordboot) aangezien onze vaste boot uit de vaart was voor onderhoud. In het begin was alles nog wel wat wiebelig, maar op de terugweg tegen het einde ging het heel goed en liep de boot lekker. Toen de boot schoon en droog weer in de loods gelegd was hebben we nog even wat dingen doorgenomen voor onze eerste wedstrijd (De Skøll Cup, over 3 weken in Amsterdam). Halverwege kwam de vrouw van onze coach er aan en toen hij z'n vrouw de foto liet zien riep ze: "oeh, jakkie", denkende dat de fiets ECHT in brand stond. Het kwam er misschien wat raar uit, maar da's natuurlijk een groot compliment.

En hoe zit het nu met die handtekeningen? Nou, de altijd actieve jeugd heeft de krant ook gezien en ze begonnen spontaan om handtekeningen te vragen. Helaas had ik wel een pen maar geen papier bij me, dus dat ging helaas niet lukken. 'k Ben benieuwd of ik deze week nog normaal over straat kan Cool. Mocht je het artikel trouwens nog na willen lezen, dan kun je onderstaande PDF openen (met dank aan Edmond Varwijk voor het leveren).

Blogberichten: 
Nationale bekendheid
BijlageGrootte
Dagblad van het Noorden - Fietsen waarmee je gezien wilt worden (27-03-2010).pdf763.86 KB