apr
13

Afgelopen zondag hebben we met z'n zessen examen gedaan voor giek-1 (boordboot) en we zijn ook allemaal met vlag en wimpel geslaagd (wel even handig om er bij te vermelden). Tijdens deze outing heb ik de VholdR ContourHD 1080p camera die ik een tijdje geleden gekocht heb op de helm gemonteerd en de helm op m'n hoofd gezet. En dit leverde onderstaande beelden op. Aanstaande zaterdag (eerder schreef ik dat het zondag was) hebben we namelijk een wedstrijd op de Bosbaan in Amsterdam, de Skøll Cup. En aangezien de beelden goed bevallen ben ik van plan om tijdens de wedstrijd de stuur ook een camera op het hoofd te zetten. Kunnen we achteraf hopelijk nog eens van de overwinning genieten.

4 reacties

Okkie's picture
Okkie (niet geverifieerd)
Zaterdag...

Ha, dat is toch heel wat anders dan ligfietsen. Leuk om dat standpunt ook eens te zien. Komt blijkbaar een hoop bij kijken...

Maar goed. denk je zaterdag even aan de extra files als je met de auto gaat?

http://www.rtvnh.nl/nieuws/index.asp?newsid=108187

Zou wel eens een aardige opstopping kunnen worden.

XL-Network's picture
XL-Network
Komt wel goed

Ik heb net even op de Van A naar Beter site gekeken en daar staat dat het tussen 21:00 en 9:00 uur is... we hebben er dan volgens mij geen last van want we moeten aan het einde van de ochtend in A'dam zijn. En het is idd. weer eens wat anders dan ligfietsen.

Okkie's picture
Okkie (niet geverifieerd)
Van A naar ...

http://www.vananaarbeter.nl/actueel/nieuws/ernstigeverkeershindera1bijmu...

Van vrijdag 21:00 tot maandagochtend 05:00 uur lees ik daar.

Okkie's picture
Okkie (niet geverifieerd)
... B

Aanvulling: van 21:00 tot 09:00 zijn bepaalde afritten helemaal afgesloten.