apr
2

Sinds een aantal weken rij ik rond met een VholdR ContourHD 1080p camera op m'n helm en op het dashboard van m'n auto om alles te registreren wat er zoal op de weg gebeurd. En vanavond had ik beet. En het was ook nog eens een goede vangst. Ik rij met m'n auto op een voorrangsweg en komt er ineens iemand vanuit een zijweg, tralala, de kruising over waardoor ik stevig moet remmen. Anyway... de beelden zeggen denk ik genoeg. Ik ben van plan om meer van dit soort dashcam-beelden te plaatsen zodra er weer een soortgelijke domme doos in m'n vizier komt.

8 reacties

Gerrit Schoone's picture
Gerrit Schoone (niet geverifieerd)
goed idee , wilfred

goed idee , wilfred

Anoniem's picture
Anoniem (niet geverifieerd)
Je kon toch nog makkelijk

Je kon toch nog makkelijk stoppen?BJMKP

XL-Network's picture
XL-Network
BJMKP?

Klopt, maar het verdient geen schoonheidsprijs. En er zat ook nog iemand achter mij die (zo zag ik in mijn achteruitkijkspiegel) ook hevig zat te gebaren (nee, diegene was niet doof Wink).

Moraalridder's picture
Moraalridder (niet geverifieerd)
In Nederland hebben we daar

In Nederland hebben we daar een uitdrukking voor: Vergissen is menselijk.

Emiel Ketelaar's picture
Emiel Ketelaar (niet geverifieerd)
Het is dat er een drempel

Het is dat er een drempel zat, anders had de dame wel door kunnen rijden. Volgens mij reed je ook harder dan toegestaan...

XL-Network's picture
XL-Network
Dubbel fout...

Idd. als de drempel er niet had gezeten dan kon hij (het was geen vrouw) gewoon doorrijden. En nee, ik hield me gewoon aan de snelheid, 50 km/u.

Quesjer's picture
Quesjer (niet geverifieerd)
Zalfje ???

Hoi Wilfred,

Ik begin nu wel nieuwsgierig te worden naar de titel hoor. Wat heeft een zalfje te maken met de oversteekactie van een dwarsscheeps inkomende automobiel?

XL-Network's picture
XL-Network
Spreekwoord

Zalfje is (ook volgens 1 van mijn collega's) een Gronings scheldwoord. Betekend zoveel als iemand die zielig is (kan het niet beter uitleggen).