mei
30

Villa Joep - Het fonds tegen Neuroblastoom kinderkanker

Het nichtje van een collega van mij heeft een Neuroblastoom, een ernstige vorm van kanker die alleen bij jonge kinderen voorkomt. Per jaar krijgen 25 kinderen in Nederland deze ziekte en daarvan komen er 20 te overlijden. Om haar en de andere kinderen te steunen wou ik mijn reis door Amerika laten sponsoren en het geld overmaken naar Villa Joep. Deze stichting zorgt er voor dat 100% van het gedoneerde geld naar onderzoek gaat.

Samen met meer dan 50 andere ligfietsers gaan we in 30 dagen tijd zo'n 5000 kilometer fietsen (gemiddeld zo'n 200 kilometer per dag, exclusief rustdagen). We beginnen eind juli in Portland (Oregon) en eindigen in Washington (DC). Een monstertocht over onder andere de Rocky Mountains (2000 meter hoog), maar wel een heel groot avontuur en een super uitdaging. Meer informatie over dit project kun je op rolloveramerica.eu vinden of op mijn eigen website.

Hoe kun je sponsoren?

Het de bedoeling dat je een aantal cent per kilometer geeft. Wil je bv. sponsoren voor 0,5 cent per kilometer en ik fiets de volledige afstand van 5000 kilometer, dan heb je 25 euro gedoneerd aan Villa Joep. Je kan optioneel een minimum- en/of een maximumbedrag invullen zodat je altijd weet wat je kwijt bent. Eventueel kun je ook nog een vast bedrag geven wat bovenop het gesponsorde bedrag per kilometer komt. Tijdens de reis kun je mij volgen op mijn website en zien hoeveel kilometer er tot nu toe is gefietst. Aan het einde van de reis (eind augustus) krijg je een mailtje met daarin het totaal aantal kilometers, het bedrag wat je gesponsord hebt en hoe je het geld over kunt maken zodat het bij Villa Joep terecht komt.

Help je mee?

Tof! Vul dan dit formulier in. Twijfel je nog? Kijk dan op de Wist u dat? pagina van Villa Joep voor meer informatie wat er met het geld gebeurd. Je kan ook een banner plaatsen op je eigen website.

Privacy: Je ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor deze actie en worden uiteraard niet doorverkocht.

Word sponsor!

Blogberichten: 
Help mee, plaats een banner!

1 reactie

Roll over America | L'Chaïm, op het Nieuwe Leven!'s picture
Pingback

[...] vorm van kanker) en besloot om dit als goede doel uit te kiezen. Ik zou je willen vragen om deze pagina door te lezen en mij te sponsoren. Als we met z’n allen een klein beetje helpen worden al die [...]