aug
22

Doordat we gisteren een uur erbij kregen moesten we er vandaag een uurtje eerder af. Dus met mijn slaperige kop alles in het donker ingepakt, gegeten en vertrokken. Samen met Harry, want hij had problemen met het laden van de track op zijn Garmin Edge 800 dus was ik zijn navigator voor vandaag.

Vandaag was eigenlijk een dag waar weinig gebeurde dus kan ik wat vertellen over dingen die me opvallen. Zo heb je vaak bordjes met waarschuwingsteksten (bijvoorbeeld niet met 3 of meer fietsers naast elkaar fietsen) met daaronder "It's the law!". Doet me eigenlijk denken aan de film Judge Dred. Daarin zegt Sylvester Stalone altijd "I am the law!". Net als de bordjes dat medewerkers van een restaurant hun handen moeten wassen na een bezoek aan het toilet. Ja, lijkt me nogal logisch. Net of zo'n bordje er voor zorgt dat mensen dat gaan doen. Naast de gaten in de weg zijn ook de spoorwegovergangen vaak een drama. Zelfs auto's moeten afremmen om niet gelanceerd te worden. Maar het kan ook beter, vandaag kwamen we er eentje tegen die heel soepel te passeren was.

Zoals gezegd was vandaag een rustige dag en zo'n 20 kilometer voor de camping zag ik dat er nog maar twee foto's genomen waren. Daar moest verandering in komen en ik kreeg het idee om tussen twee fietsen te gaan 'planken'.

ROAM 2011 - Day 23 (planking)

Op de camping hadden we wel WiFi maar hier moest voor betaald worden (eerste uur was gratis, dat wel). En nog iets raars. In de badkamer hing een kleine TV die sport toonde (bij de mannen althans). Beetje overkill denk ik. Mooi waren de vuurvliegjes die je 's avonds begeleidden. Had ik mijn hoofdlampje niet nodig.