aug
6

Vandaag zou een makkelijke dag worden. Grotendeels naar beneden en een afstand van maar ongeveer 150 kilometer. De moeheid van gisteren is voorbij na een wat langere nacht (ik kon uitslapen tot 6:00 uur). Het eerste uur fietsen ging heel lekker met een gemiddelde van 37+ km/u. De route was ook erg makkelijk. Gewoon zo'n 75 kilometer rechtdoor, dan naar rechts en nog eens zo'n 75 kilometer rechtdoor. Nu we de Rocky Mountains door zijn zullen de wegen eigenlijk alleen maar vlakker worden en de wegen rechter.

Na zo'n 45 minuten moest ik heel nodig een grote boodschap doen. Geen probleem, daarom heb ik een rolletje toiletpapier meegenomen. Maar toen ik een geschikt plekje gevonden had zat ik een boer op zijn quad rijden. Daarom ging ik een beetje verscholen tussen wat gras mijn ding doen. Alleen stikte het er van de vliegen en dat gras kriebelde ook als een gek. Ik heb daar nog wel een uur of zo last van gehad.

Op de camping was (voor de verandering) eens eerder dan de rest van de groep. Mijn schatting zegt dat ik in ieder geval bij de top-10 rijders zit. Tijd genoeg om mijn tent op te zetten en alle spullen uit de vrachtwagen te halen.

ROAM 2011 - Day 9 (unloading)

Een uurtje na aankomst begon het toch als een gek te regenen en onweren. Gelukkig konden we in de douches schuilen. Had ik mooi de tijd om mijn blog bij te werken. Als avondeten zijn we met een groepje naar de BBQ van de camping geweest… lekker spare ribs eten.

ROAM 2011 - Day 9 (ribs)

5 reacties

Emiel Ketelaar's picture
Emiel Ketelaar (niet geverifieerd)
eten

Way to go Willy! Maar dat eten is toch geen eten voor een sportman?
Valt me niets tegen dat je het zo goed doet. Keep up the good work!

Groeten van je trotse broer!

Dirk Drost's picture
Dirk Drost (niet geverifieerd)
succes

Ik lees met plezier het verslag van je tocht! Knap dat je het allemaal nog zo netjes bijhoudt en succes de rest van de tocht.

Dankzij je blog trouwens garmin connect ontdekt. Ik kende het niet.... Werkt super.

groet,

Dirk

Pap en Mam's picture
Pap en Mam (niet geverifieerd)
Groet

Hallo Wilfred, hier even een groet van ons van uit het internet cafe.
je doet het tot nu toe geweldig we zijn trots op je, ga zo door.
Liefs pap en mam

Akkie's picture
Akkie (niet geverifieerd)
genieten

Het is steeds weer genieten om jou verslagen te lezen. Knap hoor dat je ondanks de drukke lange dagen toch nog tijd vind om verslagen bij te houden.
Als je weer thuis bent zullen er wel veel foto's volgen hoop ik?? We begrijpen best dat je daar nu geen tij voor hebt.
Maar ik zie op je bord bonen liggen, is dat wel goed als je fietst, krijg je daar geen last van, winden en grote boodschappen???
Veel succes verder.
Groetjes Willem en Akkie

XL-Network's picture
XL-Network
Foto's en bonen

De bonen, ach... een beetje extra gas d'r bij kan nooit kwaad toch? En als ik weer thuis ben (over een paar weken) komen alle foto's online te staan. De bandbreedte en tijd is nu niet genoeg om dat te doen.