okt
12

Afgelopen maandag was het Cycle Video Day en was het de bedoeling om een filmpje te maken van je dagelijkse rit. Hieronder het resultaat. Ik had er voor gekozen om een soort van commentaar bij de diverse situaties te leveren. Een goede keuze want tot nu toe ben ik de enige die dat gedaan heeft. Mocht je nog meer video's van andere mensen zien, kijk dan op het overzicht van alle deelnemers.

5 reacties

Marc's picture
Marc (niet geverifieerd)
Hoi Wilfred, Leuk filmpje

Hoi Wilfred,

Leuk filmpje Smile

Vraagje: hoe krijg je zo weinig ruis in de geluidsopname? Je spraak is duidelijk hoorbaar, alleen soms (met tegenwind?) is de ruis storend. Ik neem toch aan dat je niet achteraf ingesproken hebt Wink

Groet Marc - zelf een Cycle Video Day filmpje gemaakt met veel ruis :-/

XL-Network's picture
XL-Network
Geluid

De camera die ik gebruik is een Contour+ en de microfoon is daar (net als de ContourGPS) veel beter geplaatst dan hun oudere modellen (de ContourHD). Ik had je filmpje trouwens ook al gezien... erg leuk met die paarden.

Quemo's picture
Quemo (niet geverifieerd)
Leuke velomobielroute

Leuk filmpje. In het Engels nog wel! Maareh..... 'bakfiets'? Zou dat niet gewoon cargobike zijn? Of mogelijk cargotrike?

Dat fietspad waar je links van de weg rijdt, niet prettig met regen en dan die vrachtwagens die vrachten water in jouw richting spatten.

XL-Network's picture
XL-Network
Bakfiets

Het woord 'bakfiets' is weldegelijk iets wat de (fietsende) Engelsman / Amerikaan kent hoor. Zo staat er op Wikipedia een artikel en zelfs op Yehuda Moon zijn ze bekend.

Dat kleine fietspad (nadat ik oversteek) is eigenlijk te smal om met een velomobiel te rijden (vooral als het druk is). Daarom ben ik ook zo blij dat het fietspad nu helemaal doorgetrokken wordt naar Groningen (later dit jaar klaar). Het fietspad wat je zag (links van de weg) lag oorspronkelijk ook in de plaats van het nieuwe pad.

Quemo's picture
Quemo (niet geverifieerd)
Grappig! Het klonk alleen zo

Grappig! Het klonk alleen zo 'ik weet het engelse woord even niet'. Deed me even denken aan die Suzuki Alto reclame met die rasatfiguur in die 'cool car man' waarbij die verkoper 'uitstekend' engel spreekt.

Goed of fout (goed blijkbaar), ik doe het je niet na. Ik zou al stotteren bij de eerste zin.

Wat betreft fietspaden aan de linker kant van de weg: om meerdere redenen niet grappig. Dichter bij de rijbaan waardoor je meer water over je heen kan krijgen en natuurlijk verblindende rechter autokoplampen die een tikkie hoger staan.

Ziet er wel heerlijk glad uit trouwens.,