nov
14

Afgelopen zondag was het weer zo ver... rondjes roeien door de grachten van Groningen. Ik wou 'm zelf nog wel gaan roeien, maar doordat ik niet genoeg mensen bij elkaar kon krijgen ging dat feest dus niet door. Wel heb ik mogen sturen en dat was een mooie tweede. Het is namelijk geen mooi recht parcours, maar het zijn allemaal smalle doorgangen en bochtjes waarbij de stuur minstens net zo'n uitdaging heeft als de roeiers. Hieronder zie je hoe mijn dames en heren, die al redelijk op leeftijd waren, toch nog goed hun best hebben gedaan.

Daarnaast hadden ze nog een paar bubbels afgehuurd. Dat zijn van die opblaasbare ballen waar je in kan kruipen en dan over het water kan lopen. Nou ja... lopen, zeg maar rollen. Ik heb het nog eventjes geprobeerd, maar het viel allemaal niet mee.

Zo tegen het einde van de dag was het tijd voor het laatste onderdeel, de botendoop. Er stond weer een nieuwe boot klaar om onthuld te worden. Een mooie 2- van Hudson. Afgelopen zomer heb ik geoefend voor giek-3 (heb je nodig voor deze boot), maar door tijdgebrek heb ik het niet af kunnen maken. Dit voorjaar gaan we maar weer een tweede poging ondernemen.