jul
5

Sinds dat ik voor mijn website ook een .nl-domein heb en ik op xl-network.com alleen maar Engelse inhoud toon, lezen mijn bezoekers vaak alleen de Engelse versie van een blogbericht. Nu is dat niet zo'n probleem, maar vaak wordt daar ook in het Nederlands op gereageerd, wat voor de Engels-lezende bezoekers problematisch wordt. Als je in de rechterkant van de site op de knop 'Nederlands' klikt krijg je dezelfde pagina, maar dan via xl-network.nl en in het Nederlands. Handig om te weten toch?

En mocht je gebruik maken van een RSS-reader dan kan het ook zijn dat je de link in je reader aan moet passen (mocht je nu Engelse in plaats van Nederlandse teksten zien). Kom je er nog niet uit? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

1 reactie

Dan_e's picture
Dan_e (niet geverifieerd)
Interesting

Yes, that is very interesting information