okt
22

Een heleboel weken geleden had ik met de dames van roeiploeg Dollies de 'deal' gemaakt. In ruil voor mijn stuurkunsten zouden een paar dames met mij mee gaan om te shoppen (houden mannen niet zo van, vrouwen blijkbaar wel). Afgelopen zaterdag was het dus zover. Maar ik had er niet op gerekend dat er zeven stuks mee zouden gaan. Twee of drie was nog wel te doen, maar zeven...!

"Ga eerst maar even neuzen in de rekken, dan komen wij zo wel met een paar suggesties." Dus ik lekker door de rekken kijken en ik was nog niet bij het derde rek en daar kwam de eerste dame al aanzetten met twee kledingstukken. "Hop, het pashokje in jij!" kreeg ik te horen. Okay, vooruit dan maar. Het duurde niet lang voordat het ene na het andere kledingstuk onder het gordijn van het hokje doorgeschoven werd. Zoveel kledingstukken en zoveel dames met even meningen. Genoeg om een man gek te maken! Uiteindelijk ben ik toch met een behoorlijke stapel met kleding de winkel verlaten. Uiteraard zijn we ook nog even naar de Hema aan de overkant geweest voor een kopje koffie/thee en iets lekkers.

Dames, bedankt en ik zie jullie allemaal over een half jaar? Tongue

Shoppen met 7 dames - Keuzes, keuzes...

Shoppen met 7 dames - De 'buit'