mei
20

Wauw, ik vouw!

Ja, dames en heren... het is zover. Veel dingen doe je voor het eerst, zoals het liften 1,5 week geleden en vanavond was het weer een keer raak. Ik heb nl. via Stapmaatjes.nl meegedaan met een workshop origami. En hieronder zie je een filmpje met het resultaat van die avond. Erg leuke avond gehad en toch weer iets unieks gedaan, je moet het toch leuk houden voor jezelf (of niet?).

mei
16

Blaffe tændstik

Wat??? Okay, tijd voor een Deense les. Blaffe betekend 'lift' (in de zin van liften) en tændstik betekend lucifer... en samen krijg je dan 'lift lucifer'... en wat is dat nu weer vraag je jezelf af. Nou eigenlijk was het de bedoeling dat er liftwedstrijd zou komen te staan, waarom? Nou, ik ben vorige week vrijdag vertrokken naar Denemarken (Århus om precies te zijn), liftend wel te verstaan, alle 620 KM. Van onze theatersport vereniging (Ulteam) hebben ze jaarlijks een liftwedstrijd, georganiseerd door niemand minder dan... Liesje Lift.

mei
5

Buiten de boot gevallen

Gisteren ben ik weer even lekker wezen roeien met m'n ploeg (zoals bijna elk weekend), en daarna hebben we nog even een ijsje gegeten (bij de Grote Gele M). Nadat we ons buikje rond hebben gegeten aan een overheerlijk ijsje, ben ik samen met onze teamcaptain nog even langs de vereniging gelopen (hij moest nl. een ander team sturen). 'k Ben nog even mee naar binnen gelopen en toen gebeurde het... Al staande op het vlot werd ik gevraag of ik ook nog even een 45 min. of zo mee wou roeien (met 'de dames').

apr
21

Blik trekken op de AA-race

apr
5

Met m'n kop op tv

Vanochtend vijf voor tien, nederland 3. Het programma LoveMatch is er op... en wie zat er in? Juist, ikke! Heb je het toevallig gemist, bekijk dan de aflevering nog een keer via de site.

Dit was de juf uit het programma... juf Sonja.

apr
3

Canon PIXMA MP600R

apr
1

Hebbes!

Jaaa, vandaag is het DE dag om iemand te foppen, nl. 1 april en dat heb ik dus ook gedaan. M'n broertje (en z'n vriendin) zijn bezig om een huis te kopen en gisteren vertelde hij (vol trots) dat ze een heel mooi huisje gezien hadden en dat hun bod ook al geaccepteerd was. Er was alleen nog 1 probleem, er was iemand anders die eerder was alleen hij moest z'n eigen huis nog verkopen. Ook mooie gelegenheid dus om een 1 april-grap mee uit te halen.

maa
27

Ladies and gentlemen, we got 'm...

Hoera, hoera... gisteren is 'ie binnengekomen, m'n nieuwe MacBook Pro. Veel tijd om er mee te spelen had ik niet, ik moest 's avonds weer weg (Comedy Night in Simplon, Groningen), maar 'k had nog wel even tijd om het geheugen te upgraden (van 2 naar 4 GB). Ik kan nog niet veel zeggen, maar dit wel... rappo klappo dingetje, wat ook nog erg fijn en sexy werkt.

maa
25

Hou jij m'n tassie even vast?

Goed nieuws... m'n nieuwe MacBook Pro zal deze week afgeleverd worden op m'n werk. Ik had afgelopen zaterdag alvast even een draadloze Mighty Mouse aangeschaft en vandaag na lang wikken en wegen een mooie laptop tas gekocht, de Crumpler Sticky Date.

maa
18

Memory upgrade

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen heb ik een