maa
12

Gek op Mac

MacBook Pro

maa
9

LoveMatch (inside information)

Ja mensen, ik heb van bepaalde bronnen (die ik niet prijs ga geven, omdat Juf Sonja dat vast niet leuk gaat vinden Wink vernomen dat de uitzending van het programma LoveMatch, waar ik aan meegedaan heb, op 5 april is (Nederland 3 om even voor 10.00 uur). Dus, kijkt allen... kijkt allen...!

maa
8

Dubbel geslaagd

Vandaag heb ik weer twee roeigraden er bij geroeid. Te weten Wherry-2 (gladde scull boot) en kleine s (stuur). Hieronder een certificaat met daarop al m'n (tot nu toe) behaalde roeigraden.

maa
6

LoveMatch

Zoals al in een eerder stukje aangekondigd, heb ik me opgegeven voor een TV datingprogramma. Vandaag waren de opnames en die waren erg leuk (wel een lange reis naar Hilversum, maar okay, je moet er wat voor over hebben). En nu natuurlijk de grote vraag: is het gelukt, is er sprake van een LoveMatch??? Ik zou zeggen kluister jezelf aan de buis want de uitzending is binnenkort op TV. Wanneer het er precies op komt weet ik zo niet, maar zodra dit bekend is laat ik dit uiteraard weten.

maa
4

Appeltjesweekend

Afgelopen weekend was het zo ver... het Appeltjesweekend van Ulteam. Voor mij was het de eerste keer dat ik mee ging, dus ik wist niet precies wat me te wachten stond, maar dat het leuk zou worden, dat stond vast.

maa
3

Eenmaal, andermaal... verkocht!

Aangezien er niemand gevonden kon worden om met mij mee te gaan naar het Boer zoekt Vrouw Feest, heb ik gisteravond besloten om beide kaarten te verkopen (wat ook gelukt is dankzij marktplaats.nl). Jammer, want ik had graag heen gewild, maar om nu 2x de prijs van een kaartje te betalen en zo, ging me een beetje ver.

feb
20

Daten

Ja hoor, ik heb het weer voor elkaar... ik ga weer daten! Maar dit keer niet gewoon in een kroeg of zo, nee... op TV. Want wat bij Boer zoekt Vrouw niet gelukt is, lukte bij dit programma wel, nl. meedoen! Over 2 weken is de opname en dan horen jullie, als dat van de producent mag, hoe het afgelopen is. En welk TV programma het is, dat laat ik nog even in het midden. Je mag een gokje wagen door een reactie op dit bericht achter te laten. Ik zou zeggen: stay-tuned!

feb
19

Eerste blik

Afgelopen weekend heb ik (met onze roeiploeg) meegedaan met de Gyas-Hunze race 2008. Dit was onze eerste echte wedstrijd. De vorige wedstrijd, de Gyas winterwedstrijden, was een soort van spek-en-bonen wedstrijd, maar afgelopen weekend was het raak. Het tweedaagse evenement wat in de grachten van Groningen gehouden werd, was een groot succes (afgezien van wat ijsgang).

jan
29

Extra Voorstelling (compilatie)

Bij deze het beloofde compilatie filmpje van de 'Extra Voorstelling'. Het camerawerk is door mijzelf gedaan en de montage is door m'n collega Harry de Lange gedaan (bedankt Harry).

jan
25

5 maanden en 14 dagen

Jullie zullen je wel afvragen: wat is dit nu weer voor titel... Dat zal ik je uitleggen. Ik heb op 11 juli 2007 aangegeven bij de KPN dat ik over wil stappen van met InternetPlusBellen-abonnement (IPB) naar een gewoon analoog abonnement. Aangezien er een opzegtermijn was van 1 maand zou de aansluiting op 11 augustus 2007 omgezet worden. 1 maand gewacht en... er gebeurde niets. Nog een weekje gewacht... nog niets. Ik heb er achteraan gebeld... wel 10 keer en kreeg steeds te horen: ja meneer, heeft u nog een paar weken geduld, we hebben een achterstand... dus ik nog een aantal weken wachten.