jan
23

Boer zoekt Vrouw Feest

Vers van de pers...! Ik kreeg, zoals elke week, de Boer zoekt Vrouw nieuwsbrief en daarin werd het Boer zoekt Vrouw Feest aangeprezen... Je moest er snel bij zijn want de kaarten gaan als warme broodjes over de tafel, werd er gezegd. Maar het is gelukt, ik heb 2 kaartjes voor de vrijdagavond (7 maart) kunnen bemachtigen, de zaterdag was (voor de mannen) al uitverkocht.

jan
20

Hoe is het mogelijk!

Gisteravond ben ik naar een speeddate avond geweest in Groningen. Voor mij was dit de tweede keer dat ik aan zoiets meedoe (de vorige keer was in Zwolle), ik wist dus een beetje wat ik kon verwachten.

jan
17

Extra Voorstelling

Vorige week woensdag hadden we van ons bedrijf de 'Extra voorstelling'. Dat was een middag in de stadsschouwburg in Groningen, met diverse sprekers over verschillende onderwerpen wat te maken had met internet (onze core business). Aan het begin van de eerste en tweede helft waren er 3 bands/groepen die een paar nummers zongen, 1 van die groepen was Radio Orange. Het grappige is dat onze creatief directeur hier ook in zingt en wat is er nou leuker om als directeur van een bedrijf de middag te beginnen door je klanten toe te zingen.

jan
14

Morello 5.5 Serverbeheer cursus

Afgelopen donderdag en vrijdag zat ik in Hilversum voor een cursus Morello 5.5 Serverbeheer. Morello is het CMS van Mediasurface dat een aantal van mijn (developer)collega's al gebruiken. Ik als developer (en 'mede-systeembeheerder') heb dus ook aan de cursus meegedaan, en... aan het einde van de laatste dag kregen we beide (ik en de collega die de cursus ook volgde) een certificaat dat we de cursus met succes afgerond hebben.

jan
13

Gyas Winterwedstrijden 2008

Vandaag was de Gyas winterwedstrijd, ons team (genaamd Blikker) heeft hier vandaag aan meegedaan. In ons veld (HC4* / heren C4 gestuurde scullboot) waren nog 2 andere (Hunze) ploegen die meededen. Eerst moesten alle boten richting Haren varen en daar achter de Meerwegbrug gaan liggen. 1 voor 1 werd je startnummer omgeroepen, moest je onder de brug doorvaren en begon de wedstrijd. Ik was voor deze wedstrijd de slag en gaf dus het tempo aan. We begonnen vol goede moed en onze stuur zag in de verte onze voorganger al naderen... we waren bezig met een inhaalslag. En ja hoor...

jan
1

Laatste dag van het jaar

De datum: 31 december 2007, de tijd: ongeveer half acht uur 's ochtends... het is zover: de laatste dag van het jaar 2007 is aangebroken. Tussen kerst en oud en nieuw moest ik gewoon werken, maar het was op het werk erg rustig... zo ook de laatste dag. Ik heb de hele dag maar 2 telefoontjes gehad en er is maar 1,5 uur aan productief werk verricht. 's Avonds ben ik naar m'n broertje en z'n vriendin gegaan om daar oud en nieuw te vieren. De rest van de familie kwam ook om er een gezellige avond van te maken.

dec
23

Een Nieuwe Jas - Live (uitzending)

Ik ben afgelopen 9 september naar een concert van het Metropole Orkest (foto's) geweest voor het TV-programma 'Een Nieuwe Jas - Live'. Toevallig was ik op internet aan het zoeken wanneer de uitzending van de 6 opnames zijn en dat begint op zaterdag 5 januari 2008 om 20:15 uur op Nederland 2 (elke zaterdag t/m 9 februari). Jullie moeten allemaal gaan kijken en wel op 2 redenen. 1.

dec
19

Zoom H2

Heden negentien december tweeduizend en zeven is binnengekomen de Zoom H2.

dec
16

Achthonderddrieentachtig

Jemig de pemig... 883 brieven, een recordaantal. Vol spanning heb ik vanavond de uitzending van Boer zoekt Vrouw gekeken. Ik wist dat ik niet door was, maar toch blijf het spannend om de uitzending te zien. Ik had geschreven op boerin Agnes... maar ze had het ongeëvenaarde aantal van 883 brieven ontvangen. Daardoor had ik maar een kans van minder dan 1% dan ik uitgekozen zou worden. Niet getreurd want het leven gaat verder (zie Date in Amsterdam).

dec
13

Musical Nicky - Stadskanaal

Vandaag was is zover... het laatste optreden, of beter gezegd, laatste optredens. 's Middags was er een voorstelling voor zo'n 500 schoolkinderen. 's Avonds was ons laatste (alweer uitverkochte) optreden in Geert Teis in Stadskanaal. Nog even wat cijfertjes/opsommingen voor jullie statistiek-fanaten.

  • Aantal optredens: 17 (door het hele land)
    • Stadskanaal - Theater Geert Teis (uitverkocht)
    • Delfzijl - Theater De Molenberg (uitverkocht)
    • Hoogezand - Theater 't Kielzog (uitverkocht)