nov
12

Stadje Rond

Gisteren was er de jaarlijkse wedstrijd van KGR de Hunze... Stadje Rond. Een leuk roei evenement waarbij we een achtervolgingsrace doen door de smalle wateren rond de stad Groningen. Soms was de doorgang zo smal dat we slippend (dus met beide riemen langs de boot) er door heen moesten. Helaas hebben we niet de eerste plek kunnen bereiken, die was eer was aan een ander team, wel hebben we een mooie tijd heen gezet. Hieronder de einduitslag (van ons beginners veld).

nov
9

Helden rond de velden

Ik wordt beroemd!!! Tenminste... als figurant. Een tijdje geleden stond er op het forum van de theatersport vereniging Ulteam een oproep wie er in een film over voetbalvandalisme mee wil spelen. Uiteraard ben ik hier altijd wel voor in, ook omdat ik op die manier wat meer bekend raak met de 'film' wereld. Zojuist heb ik dan ook een e-mail gekregen of ik 26 november en 10 december beschikbaar ben. Blijkbaar willen ze dat ik dan een auto in elkaar trap of zo. Als het zover is en de film is klaar, krijg je hem hier zeker te zien (als het rechten technisch kan).

okt
31

Beste videocamera van 2007

Zoals een aantal van jullie misschien weten heb ik (sinds een aantal maanden) een videocamera, nl. de Canon HV20. Lees ik vandaag het verslag van Camcorderinfo.com en wat blijkt... de Canon HV20 is de beste videocamera van 2007 (wist ik dit natuurlijk al lang). Ik kan dus lekker blijven filmen, wetende dat het iig. niet aan de apparatuur ligt.

okt
28

Promotiefilmpje 'de Heerdstee'

Het heeft even geduurd, maar hier is het dan eindelijk... 'materiaal' dat ik met m'n Steadicam Merlin gemaakt heb. Het is een promotiefilmpje voor de Dalton-school 'de Heerdstee' (Beijum, Groningen). Het is volledig (op het 3e shot na) m'n de Merlin geschoten en dat kun je wel zien dacht ik zo.

okt
22

Dat wil ik ook...

Zoals je misschien weet wil ik een korte (speel)film maken. Hieronder zie je een leuk filmpje, met veel dynamiek, mooi tempo, goed verhaal etc. En er zit ook nog een zeer bekend acteur in (en dat is iets wat ik niet voor elkaar ga krijgen). Dit is nu een voorbeeld van hoe ik het ook zou willen. Dus heb je nog een leuk idee, laat het me dan weten en wie weet kom je op de aftiteling...

Momenteel verkeer ik in deze fase:

Meer Pete and Brian: www.peteandbrian.com

okt
20

Musical Nicky - Leerdam

okt
15

Ik heb gefaalt

Gisteren was de 4 mijl van Groningen en ook dit jaar was ik (voor de 4e keer) weer van de partij. M'n streven was om sneller te zijn dan vorig jaar (dus onder de 30 minuten). Helaas is dat niet gelukt, m'n tijd was nl. 32.48 (een dikke 2 min. langzamer dan vorig jaar). Hieronder alvast een foto en een video'tje.

okt
14

Geslaagd!

Gistermiddag werd de Wherry 1 cursus afgesloten met een roeiexamen en die is gehaald... nu kan ik m'n roeicarriere vervolgen. Op naar de andere 10 examens Wink

okt
10

Steadicam Merlin

okt
8

Het hoge woord is er uit

Het is 20:42 uur en m'n telefoon doet: piep piep... een mailtje. Ik open het bericht en lees het onderwerp: 'Boer zoekt Vrouw'. Snel open ik het bericht en... helaas. Voor mij eindigt het TV-avontuur en blijf ik eenzaam achter Wink

Aan het bijgesloten extraatje heeft het in ieder geval niet gelegen, toch?

Syndicate content