Over mij

WilfredWie is nu XL-Network?

Nou z'n echte naam is Wilfred Ketelaar en de naam XL-Network heeft een lange geschiedenis. Maar we doen een poging om het toe te lichten.

In een grijs verleden (rond 1995 / 2000, ik weet het niet meer precies), bedacht ik voor mezelf de nickname (lees: alias) Big Willy (naar het album van Will Smith, Big Willie Style). Willy is nl. de afkorting die veel mensen gebruiken als ze me nodig hebben. Aangezien ik daar (de nickname Big Willy) vrij veel negatieve reacties op kreeg (iets in de trend van, je hebt vast een kleine ...), heb ik besloten om het anders aan te pakken. XL is nl. ook 'Big', dus werd het XL-Willy, ook dat lukte niet echt en toen heb ik er maar simpelweg XL van gemaakt. Lekker kort en handig.

En toen kwam de tijd dat ik een domeinnaam wou registreren, en dan hang je... want xl.com of xl.net of wat dan ook, was niet echt beschikbaar. Dus moest ik op zoek naar een alternatief, en dat is XL-Network geworden. Network als in de zin van, verbinding maken, contact zoeken. Dus werd het een Groot Contactnetwerk (of zoiets). Eind 2001 was dus xl-network.com officieel als domeinnaam vastgelegd, en daarmee is dus ook het begin gelegd van het imperium XL-Network.

Wat houdt mij zoal bezig?

De sporten die ik beoefen zijn: roeien, ligfietsen en hardlopen (al komt het er vaak niet van). Ook ben ik lid van de volgende verenigingen: KGR de Hunze en Theatersportvereniging Ulteam. Verder doe ik nog aan Bijbelstudie, heb ik een aquarium van 260 liter met tropische vissen en ben ik af en toe in de buitenlucht te vinden om te geocachen. Meestal ben ik wel te porren voor een filmpje of het kijken van een favorite TV serie (zoals NCIS, Numb3rs etc.). Buiten de tijd om dat ik m'n hobbies beoefen moet er ook geld op de plank komen. Dit doe ik door te werken bij TFE in Groningen, het oudste (en grootste) internetbedrijf van Noord Nederland. Sinds december 2000 ben ik daar ontwikkelaar op de servicedesk.

Meer weten?

Mocht je meer weten of je hebt het idee dat er iets ontbreekt in m'n levensverhaal, laat dan even een berichtje achter via het contactformulier.