jan
29

Nog 1 nachtje slapen dan is m'n nieuwste aanwinst klaar om afgeleverd te worden. Maar vandaag mocht ik bij de Ligfietsgarage Groningen alvast kijken hoe het met m'n Sinner Mango+ staat.

Toen ik binnen kwam stond 'ie al klaar, ze hadden net het dashboard geplaatst. De klemmen om 'm op z'n plek te houden zolang de lijm nog niet droog was zaten er nog in. Gelukkig was de lijm nog niet helemaal droog, want bij het testen van de richtingaanwijzers bleek de zoemer het niet helemaal te doen. Dit wou, volgens David, wel eens komen doordat de zoemer nogal gevoelig is voor de kracht die gebruikt om het dashboard op z'n plek te houden (zolang de lijm nog niet droog is). Gelukkig hebben we het euvel gelijk kunnen verhelpen. De fiets ziet er goed uit en ik kan niet wachten tot ik er in kan fietsen. Hier een daar zat er nog wel een klein plekje, omdat de kleur zwart wat minder goed dekt dan rood, wit of geel. Een groot probleem is dit niet, want begin volgende week gaat 'ie naar de bestickeraar en hopelijk kan ik 'm dan snel ophalen en lekker gaan fietsen.

In bovenstaande foto's zie je (als je 't dashboard van de Mango een beetje kent) ook een extra schakelaar (rechts opzij aan de bovenkant, zonder 'belettering'). Dit is een extra feature die ik afgelopen week bedacht had en waarvan ik (en David) zoiets had van... waarom zit dat er nog niet standaard in? Wat het precies is, hoor je zodra de fiets helemaal af is en ik een uitgebreide foto-/videosessie heb gemaakt.