maa
2

Ons bedrijf (TFE) heeft sinds 1 maart een nieuwe vestiging in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Vorige week ben ik daar al 2 dagen geweest om een aantal netwerkkabels te trekken, maar vandaag hebben we het kantoor ingericht. De wanden waren net op tijd geverfd en de vloerbedekking lag er ook net in. Kortom, alleen nog wat meubeltjes en we kunnen aan de slag.

De bedoeling is dat ik 2 dagen per week (dinsdag en donderdag) naar Leeuwarden ga om daar mee te helpen om onze vestiging daar van de grond te krijgen. We zitten in het voorste gedeelte van Gameship, een bedrijf (waar wij ook een aandeel in hebben) dat zich richt op video, gaming etc. TFE-Leeuwarden gaat zich dan ook voornamelijk met deze tak van het internet bezig houden. Wat precies de werkzaamheden zijn die ik daar moet gaan doen is ook voor mij nog een beetje nieuw en onbekend. Wel trekt het hele videogebeuren me wel... we zullen zien. En aangezien ik ook veel van systemen, netwerken etc. af weet was ik vandaag ook al begonnen om wat te sleutelen aan het renderfarm.

Uiteraard is het de bedoeling dat ik met de fiets naar Leeuwarden toe ga. Het is een afstand van 45 km (enkele reis) en de bedoeling is om het 1 keer per week te fietsen. Gelukkig is er daar wel een douche, zodat ik na een fietstocht van 1,5 a 2 uur (moet nog even kijken hoe lang precies) ik me eerst wat kan opfrissen. As. donderdag wordt m'n eerst fietstocht... betekend dat ik om 7:00 uur van huis ga.

2 reacties

Jop Wielens's picture
Jop Wielens (niet geverifieerd)
Ziet er goed uit de foto's.

Ziet er goed uit de foto's. Zet je je gps tracker aan morgen ochtend? Zodat we kunnen zien als je ergens de sloot in bent gereden Wink

Jop

XL-Network's picture
XL-Network
GPS tracker

Ik moet 'm eerst nog even uit de auto halen (die momenteel bij de garage staat). 'k Zal proberen of ik het niet vergeet.