jul
22

Een laatste update voordat ik morgenmiddag richting Naarden vertrek. Daar blijf ik bij mede-ROAM-rijder Bram S. overnachten om zondagochtend om 7:00 uur op Schiphol te zijn. Twee weken geleden heb ik een nieuwe MacBook Pro besteld, omdat mijn oude een aantal weken geleden is overleden. Het was krap, maar een dag voor vertrek is hij alsnog binnengekomen. Na het installeren van alle benodigde software heb ik alle spullen bij elkaar gezocht om vervolgens in de rugzak te stoppen. En weet je wat irritant is... het gevoel wat je hebt dat je altijd iets vergeet. Eenmaal onderweg verdwijnt het gevoel wel, maar echt prettig is het niet.

Apple MacBook Pro (15-inch, Early 2011)

ROAM (bagage)

1 reactie

Gerrit Schoone's picture
Gerrit Schoone (niet geverifieerd)
Veel plezier in America ,

Veel plezier in America , Wilfred