jul
25

Feestboek

Feestboek is de naam van een groot feest dat ik op 15 september wil houden ter ere van mijn 35e verjaardag. Vorig jaar was ik bezig met het fietsen van 5000 kilometer in Amerika en was ik niet in staat om mijn verjaardag met jullie in Nederland te vieren. Ik heb daarom nog iets in te halen. Het feest moet daarom dus dubbel zo groot worden! Het is de bedoeling dat als je komt je iemand meeneemt die ik nog niet ken. Op die manier verdubbel je de feestvreugde en leer je tegelijkertijd nieuwe mensen kennen. En omdat Facebook, waar dit thema uit geïnspireerd is, draait om vrienden, contacten en activiteiten had ik het idee om een real-life versie van Facebook te houden. Feestboek dus!

Waar, wat en hoe?

Zoals gezegd wordt je zaterdag 15 september in Groningen verwacht samen met een introducé. Bij binnenkomst krijg je onder andere een stapeltje Like-stickers die je op verschillende dingen kan plakken die je leuk vind. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken bij één van de activiteiten die er die avond georganiseerd worden. Uiteraard zijn er nog veel leuke Facebook-gerelateerde ideeën, maar ik ga natuurlijk niet alles verklappen. Het enige wat ik kan zeggen is dat het heel erg leuk gaat worden. Mis het dus niet!

Wat is een feest zonder muziek? En wat is er nu leuker dan dat iedereen zijn favoriete muziek gedraaid wordt? Daarom heb ik een Spotify-playlist aangemaakt waar je een paar van je favoriete nummers in kan plaatsen. Deze lijst met nummers zal dan gedurende de avond gedraaid worden. Uiteraard moet het wel een beetje feestelijke nummers zijn, maar dat spreekt voor zich lijkt mij.

Aanmelden voor het feest doe je uiteraard op de Facebook-pagina en het is de bedoeling dat je introducé zich daar ook inschrijft. Op die manier weet ik ongeveer hoeveel mensen er komen en kan ik daar rekening mee houden in verband met de hapjes et cetera. Je wil niet te veel, maar ook zeker niet te weinig hapjes hebben.

Ben je van plan om wel te komen, maar heb je geen Facebook? Heb je geen Spotify, maar wil je wel muziek in de lijst zetten? Stuur een mailtje of vul het contactformulier in. Dan komt dat helemaal goed.

Waar gaat al dit leuks plaatsvinden?

Op onze roeiclub KGR De Hunze aan de Praediniussingel 32 in Groningen hebben wij schitterende grote sociëteit die uitkijkt over de Westerhaven. Lekker buiten in de zon op het terras zitten en genieten. Er is een zaal waar met gemak 100 mensen in kunnen, die willen we natuurlijk helemaal vol hebben. Jullie (jij en je introducé) zijn vanaf 20:00 uur welkom. Ik zou zeggen: kom op tijd, dan mis je niets.

De Hunze

De Hunze - Sociëteit

Blijven slapen?

Voor de mensen die van ver zijn gekomen is er een slaapplek beschikbaar. Laat het wel even zo snel mogelijk weten of je hier gebruik van wil maken, want het aantal plekken is beperkt.

Als laatste wou ik nog zeggen: spread the word! Het kan best zijn dat ik niet iedereen heb kunnen bereiken. Spreek daarom iedereen aan waarvan je weet dat hij of zij mij ook kent. Het zou natuurlijk jammer zijn dat zij hét feest van het jaar moeten missen.

In het kort nog even de belangrijkste dingen.

  • Datum: zaterdag 15 september vanaf 20:00 uur
  • Locatie: KGR De Hunze, Praediniussingel 32 in Groningen
  • Meenemen: jezelf en een introducé (en uiteraard een dosis gezelligheid)
  • Aanmelden: via Facebook, of als je geen Facebook hebt via de e-mail / het contactformulier
  • Muziek: via de Spotify-playlist, of als je geen Spotify hebt via de e-mail / het contactformulier
  • Slaapplek: via de e-mail / het contactformulier
  • Overige vragen: bij voorkeur via het reactieformulier hieronder, of anders de e-mail / het contactformulier

4 reacties

Rolf Otten's picture
Rolf Otten (niet geverifieerd)
Feestboek

Wat een leuk en orgineel idee....

Kim's picture
Kim (niet geverifieerd)
Wat een lollig idee. Vooral

Wat een lollig idee. Vooral het idee dat er mensen rondlopen met like stickers! Ik hoop dat f heel druk wordt. Ik heb dat weekeind een trouwerij in Rotterdam. Weet nog niet of ik er bij ben, zaterdag.

Cathy Brouwer's picture
Cathy Brouwer (niet geverifieerd)
Feestboek - misschien

Hey Wilfred,
Dank voor de uitnodiging. ik weet nog niet of ik kan, want op deze dag viert een vriend misschien zijn 50e verjaardag in Hengelo... Maar omdat dat nog niet zeker is kan ik misschien toch komen! Lijkt me in ieder geval erg gezellig. Ik hou je op de hoogte.

XL-Network's picture
XL-Network
Prima...

Hoi Cathy,

Is goed. Je op Facebook ook naar het evenement gaan (zie link hieronder) en op 'Misschien' klikken. Blijf je automatisch op de hoogte en kun je het later makkelijk wijzigen.

http://xln.me/feestboek-facebook-event

Groet,
Wilfred