jan
13

Euro Tour 2013 (voorgestelde route 2012-02-19)Mensen die andere ligfietsblogs volgen of Ligfiets.net lezen wisten het al. De tour waar ik me vorig jaar voor aangemeld heb, de Euro Tour 2013, is afgelast. Dit heeft voornamelijk te maken het niet volledig compleet zijn van de routes door de diverse landen, het reserveren van campings, vervoer van spullen, financien en de 'algemene leiding' over het hele project. Verschillende beslissingen hadden eigenlijk al maanden geleden gemaakt moeten worden.

Maar geen nood. Dan ga ik dit jaar gewoon zelf een leuk rondje fietsen. Net als elk jaar wil ik ook dit jaar naar Wuppertal (Duitsland) voor een weekje Bijbelstudie. Het idee is dat ik de eerste paar weken ervoor (of erna) een beetje door Europa ga touren met de fiets en dan na Wuppertal weer naar huis fiets. Komende week maar eens op het werk overleggen over de vrije dagen. En mochten er nog mensen zijn met leuke tips voor plaatsen waar ik naar toe moet of dingen die ik gezien moet hebben, dan hou ik me uiteraard warm aanbevolen. Laat het even weten in een reactie onder dit blogbericht.

1 reactie

Klaas's picture
Klaas (niet geverifieerd)
Eurotour

Weet niet eens waar Wup0ertal precies ligt. maar heb je al eens over de Hanzeroute - of een deel ervan - nagedacht? Deze is goed beschreven en zal wel hier en daar aangepast moeten worden voor een velomobiel, maar het lijkt me wel een fraai tocht.

Ik overweeg serieus om deze tocht nog een keer te ondernemen. Wellicht volgend jaar.