okt
24

Er stond weer een druk weekend voor de deur. Zaterdagochtend eerst naar de roeiclub, daarna naar huis gefietst en (na het douchen) de auto gepakt richting Bennekom (200 kilometer verderop). De eerste ROAM-meeting werd daar gehouden door (bijna) alle Nederlandse deelnemers. Die dag werd er eerst een fietstocht van ongeveer 150 kilometer gereden om 's avonds lekker te genieten van een warme maaltijd en een goed gesprek over de reis naar Amerika die volgend jaar juli/augustus op de planning staat. Zoals gezegd had ik een druk weekend en ben dus met de auto in plaats van de fiets gegaan.

We hebben het onder andere gehad over de route, kamperen, wat te doen op de rustdag, wegdek, bandensoort (je wil niet al te veel lekke banden) et cetera. Veel dingen zijn nog wat onduidelijk of moeten nog bekend worden. Daarom dat we ook zo'n meeting hebben gehouden. Volgend jaar willen we een tweede meeting organiseren waarbij hopelijk meer dingen duidelijk worden. Deze meeting zal in het zuiden van het land gehouden worden (lees: Limburg) zodat we ook wat meer heuvel-ervaring op kunnen doen. Voor mij betekend dit zo'n 280 kilometer fietsen, daarna 'het tochtje' en de dag erna weer naar huis. Allemaal training...

Na het avondeten en het gezellig kletsen was het rond middernacht tijd om te gaan slapen. Ik had mijn tentje meegenomen en eenzaam op het trekkersveldje opgezet. Niemand anders was zo gek om met deze temperaturen buiten te slapen. De pyjama was ik vergeten, maar gelukkig was de slaapzak warm genoeg. De volgende ochtend lekker ontbeten en nadat ik de vrouw van Maarten Heckman op het station van Ede-Wageningen had afgezet ben ik naar m'n ouders gereden voor een famlie-etentje. Lekker met z'n allen gourmetten en uitbuiken op de bank. Vanavond weer terug naar Groningen om filmopnames van het NSK Theatersport (Nationaal Studenten Kampioenschap Theatersport) te maken. Zoals ik dus al zei... een druk weekend.

Blogberichten: 
Mijn fiets is weg

1 reactie

beekie's picture
beekie (niet geverifieerd)
roam

leuk dat je er ff was!
was een leuk weekend!

heb je verhaaltje ff doorgelinkt,

greets marcel