okt
27

Voor Roll over America heb ik een aantal sponsoren gezocht die mij wouden sponsoren voor een aantal cent per kilometer. Niet voor mezelf, maar voor Villa Joep die de strijd aangaat met Neuroblastoomkanker. Uiteindelijk heeft dat het fantastische bedrag van 1700 euro opgeleverd en een tijdje geleden heb ik een kopje koffie / thee gedronken met Jeanine, Regiomanager Noord van Villa Joep. Daana hebben we een aantal foto's genomen die op de website als nieuwsbericht komen te staan. Iedereen heeft het geld overgemaakt op drie personen na, maar dat komt ook wel goed. Bij deze wil ik iedereen die mij (en dus Villa Joep) gesponsord heeft heel erg bedanken. Zonder jullie was het niet zo'n succes geworden.

Villa Joep - handing over the cheque at The Martinitoren, Groningen (1)

Villa Joep - handing over the cheque at The Martinitoren, Groningen (2)

Villa Joep - handing over the cheque at The Martinitoren, Groningen (3)

Een aantal statistieken en weetjes.

  • Totaal aantal sponsoren: 54 personen
  • Gemiddeld bedrag: 31,48 euro
  • Laagste bedrag: 5 euro
  • Hoogste bedrag: 103,34 euro
  • Raarste sponsoring: 0,404 cent/km + 4,04 euro vast bedrag (voor de duidelijkheid, dit gaat om een collega en 404 is een statuscode voor webservers om te zeggen: pagina niet gevonden).
  • Leukste sponsoring: ik kreeg tijdens de tocht tot twee keer toe een bedrag in dollars in m'n hand gedrukt van Amerikanen die gehoord hadden dat ik voor Neuroblastoomkanker fietste.

Verder nog wat reacties die ik van mijn sponsoren gekregen heb.

Patrick: "Ik heb het bedrag per km iets hoger ingezet, dat je de 10 euro ook bij elkaar sprokkeld als je ietsjes korter uit mocht komen. Heel veel succes Wilfred!"

Margret: "Super goede actie! Veel succes en ik ga je volgen (op de website dan..)"

Peter: "Lekker fietsen en zorg goed voor jezelf en Velox Incendia"

Joris: "Goed bezig!"

Judith: "Wilfred en overige velomobielrijders, Heel veel succes met jullie reis door Amerika. Hopelijk wordt het naast een succes voor villa Joep ook een fantastische ervaring voor jullie. Zet 'm op! Groetjes, Judith"

Rolf: "Succes, ik neem aan dat je de 5000km haalt. heb de banner net op mijn site gezet. is nog in aanbouw. maar alle kleine beetjes helpen....."

Pieter Jan: "Een mooi avontuur toegewenst!"

Pierre: "Heel veel succes in de VS! En zorg er voor dat je die 5.000km ook echt vol maakt. Ik zal de banner een plekje op mijn weblog geven, zal ik je apart nog van berichten als hij er staat. Groeten, Pierre"

Machiel: "Top actie Wilfred!!"

Helma: "Veel plezier!"

Natascha: "Veel succes!"

Hanneke: "Heeeeeeeeeeeeel veeeeeeeel succes en natuurlijk ook heeel veel plezier :)"

Gert: "Wilfred, veel succes!! Gert"

Klaas: "Wilfred, heel veel succes en plezier gewenst met je tocht"

Ronald: "Super actie en veel succes alvast."

Astrid en Peter: "Heel veel succes met fietsen, vooral met de bergen! Pas op voor de amerikaanse cowboys! groeten, Astrid en Peter"

Jolanda: "He Wilfred, Tof dat je er toch een sponseractie aan je fietsreis heb gekoppeld. Alvast heel veel succes. Ben benieuwd naar de foto's van de trip. Groetjes Jolanda"

Serge: "Heel veel succes!!! Groeten, Serge"

Caroline: "Hey Wilfred, Veel succes bij de fietstocht en zorg dat je die 5000 km voltooid! (dan sponsor ik de actie voor € 20) Groetjes Caroline"

Ido en Wietske: "Zet 'm op Wilfred, heel veel succes!!"

3 reacties

Daniel Siepman's picture
Daniel Siepman (niet geverifieerd)
Prachtig resultaat!

Echt een hele mooie manier om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor neuroblastoomkanker. Complimenten!

Joan Lutters's picture
Joan Lutters (niet geverifieerd)
Geweldig!!

Beste Wilfred,

Ik ben zelf al jaren een fervent ligger en sinds juni 2011 ook velomobieler (Flevo Alleweder) Ik was je blog al vaker tegengekomen en ook de ROAM tocht ben ik op zoek naar een VM al vaker tegengekomen. Die vlammen vallen dan ook erg op.
Ik was echter hoogst verbaasd om je foto ineens op villajoep tegen te komen.
Sinds 8 weken weten we dat onze zoon Thomas(4) Neuroblastoom stad IV heeft en ik wil je toch even laten weten dat ik je initiatief geweldig vind.

Met vriendelijke groet,

Joan Lutters

XL-Network's picture
XL-Network
Graag gedaan

Hoi Joan,

Het was mij een genoegen om het bedrag bij elkaar te sprokkelen. De aanleiding was het nichtje van een collega die de ziekte ook had. We zijn bij ons op het werk al met de pet rond geweest, maar ik wou nog iets extra's doen voor de stichting... vandaar dus deze actie.

WIlfred