maa
20

Bezoekje Finland

Afgelopen weekend ben ik naar Finland geweest, nou ja ik niet persoonlijk, maar het filmpje wat ik een tijdje geleden gemaakt heb. Ik had namelijk van Nazca een mailtje gekregen of ze mijn filmpje mochten gebruiken, vandaar. Hierna gaat m'n filmpje nog naar een dealer in Hongarije... kan 'ie daar ook mooi bekeken worden.

maa
6

Hij's terug!

Gisteren heb ik m'n Fuego weggebracht naar de lokale fietsenboer, hij ging nl. een nachtje logeren. Vandaag heb ik 'm, gelukkig, weer op kunnen halen. Ze hebben er nieuwe remblokjes op gezet en de remolie bijgevuld en de boel ontlucht. Oorzaak van het euvel: 1 van de cilinders was 'vastgelopen' (ging iig. niet meer goed open). En nu maar hopen dat het wat langer mee gaat. De kosten vielen trouwens mee, nog net geen 50 euro. 'k Kon de remblokjes wel ergens anders krijgen voor 10 euro goedkoper (excl.

maa
5

Fuego gaat logeren

Gisteren vertelde ik dat er iets aan de hand was met m'n voorrem en ik ben daarom zojuist met m'n ligfiets naar de plaatselijke fietsenboer gegaan. Het bleek om meer werk te gaan dan even snel in een half uurtje gedaan kon worden, dus moest ik m'n geliefde Fuego achterlaten voor een nachtje logeren. Ik hoop dat 'ie niet bang is tussen de andere fietsen en daarom heb ik 'm een leuk boekje meegegeven. Morgen mag 'ie waarschijnlijk gewoon weer in het vertrouwde schuurtje slapen.

maa
4

Minder dan 400 km

Ik heb een kleine 3 weken geleden nieuwe remblokjes aan de voorkant van m'n ligfiets gekregen. Deze remmen fantastisch... tenminste tot nu toe. Want nog geen 400 km later zijn ze al weer versleten, dat wil zeggen, het linker remblokje is bijna helemaal versleten. Gisteravond reed ik naar huis vanuit m'n werk en toen bemerkte ik al dat m'n voorrem al (weer) een beetje aan liep.

maa
4

Domme Dozen (1)

Gisteravond, na m'n werk, moest ik nog even naar het winkelcentrum in Paddepoel (kijken voor een nieuwe, betere, luidere bel/toeter).

maa
1

Eerste echte fietstochtje met de Huneliggers

Vanochtend ging de wekker om 7:15 uur en nadat ik me aangekleed, m'n brood gesmeerd en gegeten had ben ik rond 8:20 uur ben ik vertrokken richting Vries (het startpunt van mijn eerste echte fietstochtje met de Huneliggers). Daar wachtte Anne (Mango) al op me in het café en nadat ik een kopje thee gedronken had kwam Peter (Nazca Fuego, net als ik) binnen zetten. Het leek een klein groepje te worden, want Harry met z'n vriendin zouden ook komen (niet gezien) en evt. zou Alex ook nog komen.

maa
1

Boer zoekt koe

Vanavond ben ik met Stapmaatjes naar de voorstelling 'Boer zoekt koe' geweest van het Theater te Water. Een leuke en humoristische voorstelling, dit is wat de site er over zegt.

feb
28

Maandoverzicht januari/februari

Vorige maand ben ik vergeten om een maandoverzicht te maken, dus neem ik 'm mee met de maand februari.

Januari 2009

feb
24

Noordelijke Ligfiets Opstapdag 2009

Zondag 5 april is het alweer de 4e keer dat de Noorderlijke Ligfiets Opstap

feb
22

Buzz! Quiz TV

Ik had een tijdje geleden een cadeaubon gekregen voor het monteren van een familiefilmpje (een A-B-C'tje).

Syndicate content