nov
23

Weekend at Waikiki

Ik ben gisteravond met een auto vol collega's naar het Poppodium Romein in Leeuwarden geweest om onze creatief directeur te zien spelen met z'n oude band Weekend at Waikiki. Koel...!

nov
21

Xbox 360 has left the building...

... om gerepareerd te worden.

nov
15

Eerste onderdeel vervangen / poolen

Het was gisteren een turbulente dag. 's Ochtends heb ik de 1000 km grens doorbroken, en 's avonds zou ik met Stapmaatjes gaan poolen bij Cue Action. Ik was dus gisteravond vertrokken op m'n ligfiets, om beter te zeggen, ik probeerde te vertrekken, maar kwam er eigenlijk al gelijk achter dat m'n achterlicht het niet meer deed. Ik balen, maar okay... er was een winkelcentrum vlakbij en die hadden vast wel batterijen en zo.

nov
14

Iets met drie nullen

Ik heb de afgelopen 9 weken behoorlijk veel gefietst. Ik verwachtte dus ook dat ik zeer binnenkort een bepaalde drie-nullen-grens zou overschrijden en vanochtend was dat dan ook het geval. Ik keek op m'n fietscomputer en die is blijven steken op 1005 km. Ik zou zeggen op naar de 2000 Smile

PS. ik heb afgelopen dinsdag ook een nieuw gemiddelde snelheid record neergezet, nl. 30,03 km/h over een afstand van 11,32 km met een tijd van 22:38 min, wohooo!

nov
9

Wijnproeverij

Vanmiddag ben ik met Stapmaatjes naar Van Erp in Groningen geweest voor een wijnproeverij. Zelf ben ik helemaal geen wijnkenner, maar het leek me wel een keer leuk om toch zoiets te doen (met Stapmaatjes doe ik vaker dingen die ik anders nooit zou doen, zoals schaatsen, waterskien, origamien en dus wijn proeven). Dus ik met de trein (autorijden en alcohol gaan nl.

nov
9

Schone ligfiets

Tijdens de megaligfietstocht van vorige week vrijdag en in de weken daarvoor is m'n ligfiets behoorlijk smerig geworden. Onder aan de spatborden en onder het zitje zat behoorlijk wat zand en modder. Ik dacht dus bij mezelf, m'n ligfiets heeft een mooi bad verdiend, zodat 'ie weer lekker schoon door de omgeving kan touren.

nov
8

Blaauw sterrenwacht

Gisteravond ben ik met de Stapmaatjes naar de Blaauw sterrenwacht boven op het Bernoulliborg gebouw van de RUG (Rijksuniversiteit Groningen) geweest. Het was erg leuk, maar alleen wat jammer dat het behoorlijk bewolkt was. Daardoor hadden we maar kort de tijd om door de telescoop te kijken. Gelukkig heb ik wel een paar hele mooie foto's (met m'n nieuwe camera) kunnen maken (zelfs eentje DOOR de lens van de telescoop).

nov
8

Panasonic DMC-TZ5

Ik heb afgelopen week een fotocamera besteld, dit omdat ik toch wat vaker foto's wil maken van bv. ligfietstochtjes en andere activiteiten. En het komt heel goed uit want in de poll blijkt dat de meeste van m'n bezoekers toch ook graag foto's zien (ik ook trouwens). Ik heb dus verschillende modellen bekeken om te kijken wat nu een mooi toestel was en daar is uit gekomen de Panasonic DMC-TZ5 (in het blauw).

nov
5

Teamfoto 4 mijl 2008

Een tijdje geleden heb ik 4 mijl van Groningen gelopen en afgelopen week heb ik onze teamfoto binnengekregen. De kwaliteit is niet 100%, maar dat komt omdat het een scan is van een afdruk.

nov
4

Helden rond de Velden eindelijk op DVD

Ik heb zo'n jaar geleden meegedaan als figurant voor de film Helden rond de Velden. Het heeft even geduurd (de film was al zo'n 4,5 maand klaar), maar ik heb hem vandaag in de bus gekregen op DVD. Gelukkig hoef ik niet langer te wachten en presenteer ik met trots: Helden rond de Velden. Veel kijkplezier.

PS. ik ben de hooligan met het Fila-shirt, leren jack en het zwarte petje.

Syndicate content