dec
8

Updates, updates, updates...

Het laatste bericht op mijn website was al meer dan twee maanden geleden, maar goed nieuws. Ik leef nog steeds! Had alleen weinig te melden. Dan nu toch maar even een korte update over verschillende zaken.

sep
24

Weer een stukje rennen

Zoals beloofd heb ik afgelopen zaterdag weer een stukje hardgelopen. Ze hadden tijdens de Thaisner DörpsRun de keus uit de afstanden 4 kilometer, 4 mijl, 10 kilometer en een halve marathon (21,1 km). Ik heb als voorbereiding op de 4 mijl van Groningen die op zondag 13 oktober gehouden wordt voor de 4 mijl-afstand gekozen. Het was ietsjes meer, zo'n 250 meter, maar dat maakte niet uit.

sep
18

Rennen door de Veluwe

Na weken van trainen (ahum) was het afgelopen zaterdag eindelijk zo ver. Mijn eerste echt hardloopwedstrijd (de 4 mijl van Groningen tel ik even niet mee), de Veluweloop. De wedstrijd bestond uit 12 etappes van totaal 87 kilometer die elk door een loper van ons team gelopen werd. De afstanden varieerden van 4,4 tot 11,2 kilometer en hiervan waren er vier alleen voor vrouwen. Ik startte om 12:40 uur in de vijfde etappe van Vredenburg (Arnhem) naar Beerenberg. De een na langste afstand van 9,1 kilometer.

aug
18

Defecte klerenhanger vervangen

Tijdens de Euro Tour was de klerenhanger van mijn velomobiel op twee plaatsen gebroken. Op dag 9 kwam ik er achter dat hij aan de zijkant gebroken was en op dag 13 de bovenkant. Vanmiddag was ik naar Anton L. gegaan om het onderdeel te laten vervangen. Het is een klusje voor twee man en Anton is een genie op fietsgebied. Als 'tegenprestatie' heb ik hem nog even geholpen om zijn iPad en iPod Touch goed in te stellen zodat hij zijn e-mail, contacten et cetera op beide apparaten gesynchroniseerd heeft.

aug
17

Waddentocht Engelsmanplaat-Schiermonnikoog

Vorig jaar september had ik een 'feestje' georganiseerd met de titel Feestboek. Het feest was een groot succes en een van de cadeau's die ik ontvangen had was een Bongo-bon. Zo'n bon geeft je recht op een leuke activiteit naar keuze.

aug
6

Euro Tour 2013 (foto's en filmpjes)

Hieronder vind je een mijn foto's en een paar filmpjes van de Euro Tour 2013. Veel kijkplezier!

aug
6

Weer naar huis

De laatste keer in een tent geslapen, nou ja... voor de komende tijd dan. Matthias was om 5:13 uur al weg. Hij had zijn bus gehaald die in Leer stond, de fiets achterin geladen en is vertrokken. Zelf ben ik om 7:00 uur opgestaan en mijzelf klaar gemaakt voor de laatste rit naar huis. John zou een stuk met mij mee fietsen richting Groningen. Het plan was dat hij daar op de stadscamping zou blijven en daarna door zou gaan naar Dronten. Toen ik bijna alles ingepakt had begon het lichtjes te regenen, maar dat was niet zo erg. John moest alleen nog wat meer dingen inpakken.

aug
6

Dag 13: Almelo-Leer

Ontspannen wakker geworden zonder mij druk te hoeven maken om ontbijt en het inpakken van een tent. Daarna om 8:00 uur vertrokken en 55 kilometer naar Lingen gefietst waar ik de rest van de groep zou treffen bij een afgesproken plek. Een uur voor het afgesproken tijdstip kreeg ik van Matthias een SMS met de vraag of ik ook bij een nabijgelegen fietsenwinkel kon zijn. Hij moest namelijk nog wat voor zijn Flevobike halen. De weg naar Lingen was, in Nederland althans, grotendeels langs een mooi watertje. In Duitsland veel langs de Bundesstraße gefietst, wat ook prima ging.

aug
6

Dag 12: Xanten-Almelo

Aangezien de vijfsterrencamping geen fatsoenlijke internetverbinding had was het niet mogelijk om dit bericht en de opvolgende berichten online te zetten, maar bij deze dan toch.

aug
1

Dag 11: Keulen-Xanten

Vandaag begon de reis vlak voor Keulen en het idee was om ergens in de buurt van de Dom ontbijt te gaan halen. De stad was vanaf ver al te zien.

Euro Tour 2013 - Dag 11 (Keulen)