maa
14

Euro Tour 2013 (suggested route 2012-02-19)Vorig jaar zomer ben ik van de west- naar de oostkust van Amerika gefietst, een tocht genaamd Roll over America. Toen was er al sprake van een 'herhaling' van het idee, maar dan aan deze kant van de plas. De laatste paar maanden is er hard gewerkt aan het opzetten van een website, het maken van een route, het zoeken van rijders et cetera. De website van Euro Tour 2013, zo heet het project, begint steeds meer vorm te krijgen en inmiddels staat de teller al op bijna 60 rijders uit verschillende landen. De Nederlanders zijn uiteraard weer goed vertegenwoordigd (momenteel 13 stuks) en er zijn zelfs een paar oud-ROAM'ers tussen (momenteel een stuk of 10).

Het rondje wat we in juli / augustus 2013 gaan rijden is ongeveer 2500 kilometer lang, duurt zo'n drie weken en gaat via Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. Zes dagen fietsen en een dag rusten. En met dagafstanden van 100 tot 150 kilometer wordt dit een 'vakantieritje'.

Lijkt het je ook leuk om mee te fietsen? Het enige wat je nodig hebt is een velomobiel, een beetje tijd en je moet fit genoeg zijn om 150 kilometer per dag te fietsen. Genoeg tijd om te trainen (en eventueel een velomobiel aan te schaffen) en vrij te vragen van werk of studie. Zin? Geef je dan op!

1 reactie

Francis's picture
Francis (niet geverifieerd)
Helaas niet voldoende vrije

Helaas niet voldoende vrije tijd om mee te rijden, maar ik zie dat de route door flevoland gaat dus misschien fiets ik wel een dag mee voor de gezelligheid Wink
ik ga het in iedergeval weer in de gaten houden (net als bij ROAM).

succes alvast met de training.

Francis