maa
6

Zo'n 3,5 jaar geleden had ik een bericht op mijn blog geplaatst waar een aantal foto's en een 'spelletje' te zien waren die mijn collega's ter ere van mij gemaakt hadden. Er was altijd nog eentje meer, maar daar konden we de digitale versie niet meer van vinden. Totdat een collega vandaag tijdens het doorspitten van zijn computer een afbeelding getiteld 'schiermonnikoog.jpg' vond. Wat het achterliggende verhaal achter de afbeelding is laat ik aan jullie fantasie over...

Joint Willy

Blogberichten: 
Uit de oude doos

1 reactie

BrandweerQuest's picture
BrandweerQuest (niet geverifieerd)
Voor mij die jou alleen kent

Voor mij die jou alleen kent met het huidige kapsel idd een aparte foto.
Hoewel? Ik ken je toch wel langer dan 3,5 jaar..?
Op Facebook zijn wat cryptische reactie van getuigen te lezen, maar daar wordt het alleen maar duisterder van.
In mijn oudere jonge jaren bezocht ik Terschelling geregeld met vrienden. Wat ik daar heb uitgevreten kan maar beter daar blijven. Ik had toen schouderlang haar met krullen (aka:Kuifje!) en droeg spijkerbroeken met wijde pijpen en leren jasjes. AC/DC had een hit met Whole lot of Rosie. s'Avonds danste we op Status Quo en speelde luchtgitaar. De rest laat zich raden......zoiets? Wink