dec
19

Weer iets stuk! Of toch niet?

Even een kort berichtje. Ik ben vandaag (donderdag), nadat ik de dag ervoor m'n nieuwe achterlicht gemonteerd had, naar m'n werk geligfietst. Alles was koek en ei, maar toen ik thuis kwam viel m'n fietscomputer op de grond. En het display bleef zwart (nou ja, eigenlijk grijs). Ik dacht: nee he, toch niet weer iets stuk. Ik ben nog eventjes langs de supermarkt gegaan om een nieuw batterijtje te halen (misschien had die het begeven), maar nee hoor, zelfs dat werkte niet. Ik dacht er dus over na om een nieuwe te halen, kosten...

dec
17

... en er was licht!

Nadat ik een maand geleden de batterijen van m'n achterlicht vervangen heb, was het deze week weer raak. Ik keek een paar dagen geleden in het schuurtje (waar m'n ligfiets staat) en wat schetst mijn verbazing? Het achterlicht staat zachtjes te branden... Het eerste wat ik dacht was: nee he, ik ben toch niet vergeten het achterlicht uit te doen (dan blijf je uiteraard bezig met het vervangen van de batterijen), maar nee. Toen ik op het knopje drukte om hem uit te doen, lukte dit niet. Er was dus iets anders aan de hand.

dec
5

Sinterklaasnacht

Vanavond zijn we na onze wekelijkse theatersport training, zoals gebruikelijk, de kroeg in gedoken.

dec
2

Xbox 360 in the house...!

Zo'n 2 weken geleden had ik m'n Xbox 360 opgestuurd voor reparatie. En vandaag is 'ie keurig netjes met UPS thuis afgeleverd (in minder dan 2 weken, wow). 'k Heb m'n gelijk maar even uitgepakt en wat blijkt... ik heb een geheel nieuwe vervangende console gekregen (gratis en voor niets). Ik heb 'm dus aangesloten en naast z'n 'concurrent' gezet.

dec
2

Gorilla gezien?

Vanochtend kreeg ik via een bericht op de Ligfiets mailinglist een link over 'de aap' (lees: gorilla). De eerste, over 'de aap' kende ik al, maar de 'whodunnit' kende ik nog niet, en OOK ik zag het (de eerste keer) niet. Het punt wat hierbij gemaakt moet/wil worden is: kijk goed uit voor (lig)fietsers.

Doe de test en be amazed...!

Heb jij gezien waar het om ging? (bekijk de originele- en de nieuwe test)

nov
30

Maandoverzicht november

November 2008

nov
30

Uitslag enquête

Zo'n 3 weken geleden heb ik een enquête op m'n blog gezet en dit is de uitslag geworden.

Waar zou je meer van willen zien?
Ligfietsverhalen - 6 stemmen (42%)
Foto's - 9 stemmen (64%)
(Zelfgemaakte) video's - 2 stemmen (14%)
GPS kaarten (interactief) - 3 stemmen (21%)
Andere verhalen - 0 stemmen (0%)
Iets anders (plaats een reactie) - 0 stemmen (0%)

nov
30

Annie... hou jij me tassie even vast

Omdat ik altijd veel spullen bij me heb, zoals: m'n iPhone 3G, telefoon van het werk, portemonnee, sleutels, fototoestel, kauwgom en wat nog meer en omdat ik laatst iets leuks meegemaakt heb met m'n portemonnee, heb ik een tas aangeschaft waar ik alle spullen in kan stoppen. Aangezien ik al een laptoptas en telefoonhoesje van Crumpler heb, heb ik ook voor deze tas bij Crumpler gekeken.

nov
30

Iets voor de stookkosten

Zaterdagochtend ben ik op m'n ligfiets rond 11.00 uur vertrokken richting m'n ouders in Stadskanaal. Maar eerst heb ik in Groningen nog even een kleine tussenstop gemaakt bij Okaphone voor het ophalen van wat krimpkous. Er moest nl. wat gesleuteld worden aan m'n ligfiets.

nov
26

Wat een dag...!